nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE20-3-2002 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 56 keer - Hoofdgerecht - India - Verhit de olie in een braadpan en bak de ui roerend 2 min. Voeg knoflook toe, garam ...... 1 ui,gesnipperd 1 eetl olie 1 teentje knoflook, geperst 1 eetl garam massala (of kerrie.....
30-1-2002 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 440 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Oven voorverwarmen op 220 C. Kabeljauw op een ingeoliede plaat leggen. Besprenkele...... Ca. 400 gram kabeljauw olijfolie zeezout en peper naar smaak 2 handen vol kerstomaatjes.....
15-1-2002 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 39 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Verhit de oven voor op 200C. Kruid de vis met zout en peper en bestuif dan licht m...... 6 Zeeduivel staarten, ontvelt bloem om te bestuiven wat gesmolten boeter 2-3 el olie 6.....
15-1-2002 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Hoofdgerecht - Italie - Porcini in heet water wellen, ca. 30 minuten. Als de porcini zandig is, vocht overgie...... 15 gram gedroogde porcini 2 teentjes knoflook 1 bosje peterselie wat marjorein takjes .....
21-12-2001 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Sla en cherrytomaatjes over de bordjes verdelen. Pijnboompitjes roosteren en verdelen...... Zakje gemengde sla Pijnboompitjes 2 pakjes gerookte zalmfilet Avocado met krab en pistachenootjes
5-12-2001 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Bewaar enkele pistachenootjes en pinda’s om te garneren. Hak of maal de rest va...... 2 rijpe avocado’s 1 blikje krab 50 gr pistachenootjes (gepeld) 30 gr ongezouten p.....
10-11-2001 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 46 keer - Hoofdgerecht - China - Eerst groenten even roerbakken in gloeiende olie. Uit de pan nemen. Sesamolie, oes...... 150 gram coquilles 150 gram groene asperges, in kleine stukjes 50 gram grot champignons .....
26-10-2001 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Kruid vis met zout en peper. Meng de bonenpasta met 1 el sake en spreid over de vis. ...... 2 el fijngesneden gember 4 zeebaarsfilets (of zalmfilet zonder vel) zeezout en zwarte pe.....
4-9-2001 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Lunchgerecht - Groot Britannie - Maak eerst de couscous. Doe die in een kom, verwarm de wijn tot het iets borrelt, klo...... 4 zalmfilets van ieder 150 gr pakje saffraan (draadjes of poeder) 150 gr couscous 2 dl .....
18-8-2001 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Japan - De olie Gember en lenteui kruiden met zout dan in een hitte bestendig schaaltje doen...... Gember-Lenteui olie 1/2 kopje geraspte gember 1/2 kopje fijngesneden lenteui snu.....
25-7-2001 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Voorgerecht - Amerika - Bak de knoflook en sjalot zachtjes in de boter voor 5 minuten. Voeg de wijn, font, ba...... 1 el boter 1 teentje knoflook, geperst 1 sjalotje, fijngehakt 0,5 dl witte wijn 1 dl v.....
18-7-2001 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Doe de balsamico en suiker in een pan en kook deze in totdat deze stroperig is. voeg ...... 2 snoekbaars filets van ongeveer 150 gr pp. 25 gram pannekoek stroop 1 dl balsamico azij.....
21-6-2001 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 23 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Vis in 4-en verdelen en bestrooien met zout. Door de bloem halen en in de hete olie f...... 500 gr. Kabeljauwfilet olie om te frituren wat bloem 2 middelgrote uien 3 teentjes kno.....
21-6-2001 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Vijzel fijn de kui, knoflook, lomboks, trasi en kemirinootjes, met wat zout. Verhit d...... 1 el arachide olie 1/2 tl trasi 3 teentjes knoflook, gehak 2 rode lomboks, fijngehakt .....
5-5-2001 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 35 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Ontdoe de paling grondig van bloed en graat en laat hem enkele uren in licht gezouten...... 200 gr paling per persoon 2 uien 100 gr kervel 100 gr peterselie 100 gr bieslook 100 .....