aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE24-6-2007 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Tapas+Mezze gerechten - Snijd de aardappels in blokjes. Voeg de tonijn met de ui, knoflook, peterselie, augur...... 12 porties 400 gr. aardappels, gekookt 1 blikje tonijn, uitgelekt 1 ui, gehakt 1 teen .....
24-6-2007 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Tapas+Mezze gerechten - Verhit de olie in een grote koekepan, niet te heet. Voeg de aardappels toe en bak ze ...... Voor 8 porties. 750 gr. aardappels, in dunne plakjes 350 ml. olijfolie zout naar smaak .....
27-12-2006 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Vis gerechten - Bak de garnalen in de hete boter en olie tot bijna gaar, voeg de knoflook toe en zet ...... 7-8 grote garnalen, schoongemaakt en gevlinderd gesneden (staartje nog vast de rest doorge.....
23-8-2006 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Kruid de varkensfilet met zout en peper. Smelt de margarine in een pan en bak de var...... 2 varkenshaasjes (350 gr) 3 perssinaasappels 1 a 2 dl droge sherry (naar smaak) 1,5 dl .....
16-8-2006 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Salade gerechten - De mosselen, ui en wijn in een grote pan doen en op middelhoog vuur aan de kook breng...... 2 kg mosselen, gewassen 160 ml droge witte wijn 1 fijngehakte ui 1 kg ongeschilde vastk.....
1-6-2006 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - Verhit de boter en olie in een pan op halfhoog vuur en voeg de champignons toe. Laat ...... 4 el olijfolie 2 el boter 2 bakjes champignons, steeltjes verwijderd en in vieren 1 kle.....
18-4-2006 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Bijgerecht - Tapas+Mezze gerechten - Haal de steeltjes uit de hoed en bewaar er 5 van en snij ze klein, zo ook de ui en kn...... 1 bakje champignons, halve ui, 200 gram rundergehakt, 3 kwart zakje stroganov kruiden, .....
2-4-2006 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Verhit de olie op halfhoog vuur in een grote braadpan en voeg de ui, knoflook en papr...... 750 gram tonijnfilet 50 ml olijfolie 1 grote ui, gehakt 4 tenen knoflook, gehakt 2 gro.....
2-4-2006 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Bijgerecht - Groente gerechten - Verhit de olie in een grote pan en voeg de knoflook toe. Fruit 1 minuut en voeg dan d...... 3 el olijfolie 2 teentjes knoflook, gehakt 600 gram sperziebonen, in stukjes van 4 cm 1.....
29-3-2006 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Voorgerecht - Soep gerechten - 1 dag van te voren. Doe de sjalotjes, parika's, komkommer, tomaten, knoflook in ee...... 3 sjalotjes 3 knoflook 1 rode en gele paprika zonder zaadjes 6dl tomatensap 2,5dl wit.....
29-1-2006 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Groente gerechten - Verhit 2 el olie in een zware braadpan op middelhoog vuur, voeg de ui en bacon toe en...... 500 gram gekookte kikkererwten 250 gram dikgesneden bacon, in stukjes 2 teentjes knofloo.....
27-1-2006 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 19 keer - Bijgerecht - Gevogelte gerechten - Snijd de kipfilet in flinke stukken. Kruid ze met zout en peper en haal ze door de bl...... 800 gram kipfilet 2 el bloem 4 el olijfolie 4 teentjes knoflook 200 ml kippenbouillon .....
12-6-2005 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 32 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - kippepoten zahct bruin braden. uit pan nemen en wegzetten. uien, knoflook, paprika'...... 4 kippe poten 4 ons rundergehakt 3 teentjes knoflook 2 roden en 2 groene paprika's 1 t.....
25-5-2005 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Hoofdgerecht - Rijst gerechten - In een sauspan, verhit de bouillon. Indien men arboriorijst gaat gebruiken gelieve de...... Paellarijst of arborio: 1100 gr Kippebouillon: 50 el Saffraan: (indien Arborio) 8 draa.....
26-4-2004 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Bijgerecht - Vis gerechten - ♦Maak de aïoli 2 dagen van te voren : pers de knoflook, meng met wat zeezout to...... •85 gr. boter •2 el olijfolie •8 grote jumbo- of tijgergarnalen •1 tl paprikapoeder •8.....