aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE27-1-2006 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Bijgerecht - Groente gerechten - Snijd de komkommer in de breedte in vier even grote stukken en hol ze uit. Maak het ...... 1 kleine komkommer 100 gram varkensgehakt (of half-om-half) 1 teentje knoflook zout, pe.....
27-1-2006 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Rijst gerechten - Verwarm de oven voor op 180 graden. Roer de ingrediënten voor de vleesmarinade door ...... Voor het vlees: een stuk varkensfilet van 500 gram 3 el hoisinsaus 2 el sojasaus 2 tee.....
3-12-2005 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Rijst gerechten - Blancheer garnalen, cha siuw en doperwten ca. 2 minuten. Verhit de wok en roerbak ...... 200 gr. grote garnalen, in stukjes 100 gr. cha siuw, klein gesneden 50 gr. doperwten 1 .....
20-11-2005 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Voorgerecht - Vis gerechten - Open de schelpen en maak schoon. Meng spaanse peper, gember, sesamolie, knoflook, ...... 6 St. Jacobsmosselen, in schelp 1 spaanse peper, fijngehakt 1 1/2 el vers geraspte gembe.....
20-11-2005 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 19 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Snijd de kabeljauw in het vel wat in en leg op een hittebestendig bord. Bestrooi met ...... 500 gr. kabeljouw met vel 1/2 tl zout 1/2 tl gemalen peper 2 teentjes knoflook, grof ge.....
26-4-2004 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - ☻Verwarm de olie in een grote koekepan of wok. Voeg de kip toe en bak in 3-4 mi...... ♠1 el arachide (pinda) of zonnebloemolie ♠350 gr. kipfilet, in stukjes ϖ.....
20-2-2004 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Meng alle ingredienten voor de saus. Verhit wat olie in een wok tot bijna walmend....... ruim 1 kopje rijst, gekookt volgens aanwijzing Voor saus 1 el kippenbouillonpoe.....
5-6-2002 - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Snijd de kipfilets in smalle reepjes. Maak 1/2 eetlepel maïzena aan met 1 eetlepel s...... 4 kipfilets 1 eetlepel maïzena 2 eetlepels sherry 1 losgeklopt eiwit 2 eetlepels ketj.....
4-6-2002 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - wok Je hebt de helft van de gebakken ui over van de gembersaus en die gebruik je a...... FOO YONG HAI de vegetarische versie voor 2 personen 1 prei 150 gram taugé 1 winterwor.....
12-5-2002 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 25 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - wok De tofu een uur in de marinade laten staan. Daarna 5 min op hoog vuur bakken i...... BAMI vegetarisch, veganistisch en vedisch 1 blok tofu naturel voor de marinade: 3 .....
3-4-2002 - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - wok pan Verhit de olie in de wok en fruit de gesnipperde ui. Voeg dan de quorn ...... KERRIE MIHOEN voor 3 personen of 2 hongerlappen vegetarisch en veganistisch. ½ zak miho.....
1-4-2002 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - Verhit de olie in de wok en bak de quorn of tofu. Voeg de andere ingrediënten toe en...... QUORN OF ROERBAKTOFU MET GEFRITUURDE RIJSTMIE vegetarisch en veganistisch en vedisch 1 .....
19-2-2002 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Kerf de eendenborstfilets aan de velkant ruitvormig in, vervolgens inwrijven met 5 kr...... 2 eendenborstfilets met vel eetl olie Saus: 250 gr. Shii-take-paddestoelen 1,5 cm ge.....
30-1-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 19 keer - Snack - Tapas+Mezze gerechten - Hak de garnalen fijn in een keukenmachine. Veog de waterkastanjes, gember, lenteui...... 325 gram gepelde, schoongemaakte garnalen 1/2 kopje fijngesneden waterkastanjes 1 1/2 .....
10-11-2001 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Eerst groenten even roerbakken in gloeiende olie. Uit de pan nemen. Sesamolie, oes...... 150 gram coquilles 150 gram groene asperges, in kleine stukjes 50 gram grot champignons .....