dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE27-1-2006 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Bijgerecht - Groente gerechten - Snijd de komkommer in de breedte in vier even grote stukken en hol ze uit. Maak het ...... 1 kleine komkommer 100 gram varkensgehakt (of half-om-half) 1 teentje knoflook zout, pe.....
27-1-2006 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Rijst gerechten - Verwarm de oven voor op 180 graden. Roer de ingrediënten voor de vleesmarinade door ...... Voor het vlees: een stuk varkensfilet van 500 gram 3 el hoisinsaus 2 el sojasaus 2 tee.....
3-12-2005 - Bezocht: 50 keer - Doorgestuurd: 50 keer - Hoofdgerecht - Rijst gerechten - Blancheer garnalen, cha siuw en doperwten ca. 2 minuten. Verhit de wok en roerbak ...... 200 gr. grote garnalen, in stukjes 100 gr. cha siuw, klein gesneden 50 gr. doperwten 1 .....
20-11-2005 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Voorgerecht - Vis gerechten - Open de schelpen en maak schoon. Meng spaanse peper, gember, sesamolie, knoflook, ...... 6 St. Jacobsmosselen, in schelp 1 spaanse peper, fijngehakt 1 1/2 el vers geraspte gembe.....
20-11-2005 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 33 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Snijd de kabeljauw in het vel wat in en leg op een hittebestendig bord. Bestrooi met ...... 500 gr. kabeljouw met vel 1/2 tl zout 1/2 tl gemalen peper 2 teentjes knoflook, grof ge.....
26-4-2004 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - ☻Verwarm de olie in een grote koekepan of wok. Voeg de kip toe en bak in 3-4 mi...... ♠1 el arachide (pinda) of zonnebloemolie ♠350 gr. kipfilet, in stukjes ϖ.....
20-2-2004 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 23 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Meng alle ingredienten voor de saus. Verhit wat olie in een wok tot bijna walmend....... ruim 1 kopje rijst, gekookt volgens aanwijzing Voor saus 1 el kippenbouillonpoe.....
5-6-2002 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 33 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Snijd de kipfilets in smalle reepjes. Maak 1/2 eetlepel maïzena aan met 1 eetlepel s...... 4 kipfilets 1 eetlepel maïzena 2 eetlepels sherry 1 losgeklopt eiwit 2 eetlepels ketj.....
4-6-2002 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - wok Je hebt de helft van de gebakken ui over van de gembersaus en die gebruik je a...... FOO YONG HAI de vegetarische versie voor 2 personen 1 prei 150 gram taugé 1 winterwor.....
12-5-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 19 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - wok De tofu een uur in de marinade laten staan. Daarna 5 min op hoog vuur bakken i...... BAMI vegetarisch, veganistisch en vedisch 1 blok tofu naturel voor de marinade: 3 .....
3-4-2002 - Bezocht: 52 keer - Doorgestuurd: 52 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - wok pan Verhit de olie in de wok en fruit de gesnipperde ui. Voeg dan de quorn ...... KERRIE MIHOEN voor 3 personen of 2 hongerlappen vegetarisch en veganistisch. ½ zak miho.....
1-4-2002 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - Verhit de olie in de wok en bak de quorn of tofu. Voeg de andere ingrediënten toe en...... QUORN OF ROERBAKTOFU MET GEFRITUURDE RIJSTMIE vegetarisch en veganistisch en vedisch 1 .....
19-2-2002 - Bezocht: 71 keer - Doorgestuurd: 71 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Kerf de eendenborstfilets aan de velkant ruitvormig in, vervolgens inwrijven met 5 kr...... 2 eendenborstfilets met vel eetl olie Saus: 250 gr. Shii-take-paddestoelen 1,5 cm ge.....
30-1-2002 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 25 keer - Snack - Tapas+Mezze gerechten - Hak de garnalen fijn in een keukenmachine. Veog de waterkastanjes, gember, lenteui...... 325 gram gepelde, schoongemaakte garnalen 1/2 kopje fijngesneden waterkastanjes 1 1/2 .....
10-11-2001 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 32 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Eerst groenten even roerbakken in gloeiende olie. Uit de pan nemen. Sesamolie, oes...... 150 gram coquilles 150 gram groene asperges, in kleine stukjes 50 gram grot champignons .....