aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE16-2-2002 - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Korea - Kipfilets in een zak doen met de ingredienten en minimaal 1 uur laten marineren. D...... 1 1/4 kg kipfilet 1,6 dl sojasaus (japanse) 2 dl water 2 el suiker 1 el rijstwijn (sak.....
15-1-2002 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Lunchgerecht - Amerika - Maak de kipfilets plat door ze plat te slaan dussen keukenfolie. 1 kant insmeren met ...... 1 el gesmolten boter 4 plakjes Ementhaler 4 kipfilets 4 plakjes ham wat pittige moster.....
15-1-2002 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Italie - Bak de kip op medium vuur in de olijfolie en boter tot goudbruin aan beide kanten, kr...... 4 kipfilets 1 el boter 1 el olijfolie 0,5 dl witte wijn 1 teentje knoflook 1 bolletje.....
30-10-2001 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Snijd de prei in ringen en was ze. Schrap de winterwortel en snijd hem in blokjes. Sc...... 8 kipkarbonades zonder vel 25 gr boter scheutje olijfolie 1 prei 1 winterwortel 150 g.....
26-10-2001 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Japan - Oven voorverwarmen op 250C. Snijd het vel van de eend in en marineer de eend in de...... 30 ml Hoisin saus (of andere bbq saus) 1 eendeborst, met vel 1 lenteui handjevol grof g.....
10-10-2001 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Snijd de kalkoenfilet in dobbelstenen. Meng in een kom1 eetl olijfolie, de citroensap...... 300 gr kalkoenfilet 2 eetl olijfolie sap van een halve citroen teen knoflook 2 eetl mo.....
24-9-2001 - Bezocht: 38 keer - Doorgestuurd: 356 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Verhit de suiker en het water in een pannetje tot het bruinig wordt. Voeg dan de azij...... 3 el suiker 2 el water 2 el witte wijnazijn 3 dl sinasappelsap 2 el gehakte sjalot 3 .....
23-8-2001 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 44 keer - Hoofdgerecht - Italie - Neem een diepe koekenpan of hapjespan, en verhit de olijfolie. Bestrooi de braadstick...... 8 braadsticks (kipkarbonades zonder vel) 1 eetl olijfolie 2 grote uien, gehalveerd in di.....
25-7-2001 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Hoofdgerecht - Korea - Kip in stukjes snijden. Meng dit met de suiker en laat het marineren, ca. 1 uur. D...... ca. 600-700 gram kipfilet 5 el suiker 1 el geperste knoflook 1 lenteui fijngesneden 1 .....
25-7-2001 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 38 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Snijd de helft van de kruiden fijn en bewaar de andere helft. Snijd het sjalotje f...... 1 grote eendeborstfilet met vel bosje gemengde kruiden (rozemarijn, marjorein, salie, tij.....
25-7-2001 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - India - Verwarm olie en boter in een diepe koekenpan of braadpan, bak de kipkarbonades hierin...... 8 kipkarbonades zonder vel 1 eetl olie 25 gr boter 1 fijngesnipperde ui 1 eetl garam m.....
25-7-2001 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Verdeel de kip in stukken, wrijf ze in met zout en peper en laat ze 1 uur staan op k...... 1 flinke kip ( ca 1500 gram) van onbesproken herkomst 8 tenen knoflook, gepeld en gesnipp.....
7-7-2001 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Lunchgerecht - Amerika - Bak de uien zachtjes in wat olie. Voeg het vlees toe dat in dunne reepjes is gesneden...... 200 gram kalkoenfilet/kipfilet 1 flinke teen knoflook wat knoflookpoeder zout naar smaa.....
21-6-2001 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Meng de ingredienten voor de kip en marineer deze ongeveer 2 uur. Smoor de kip in een...... 4 kippenbouten 4 teentjes knoflook, geperst 4 stuks steranijs, gekneusd 1/2 tl cardamom.....
21-6-2001 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Snijd de kip in blokjes. Ontpit de lombok en snijd in reepjes. Peteh bonen halveren. ...... 250 gr kipfilet 250 gr petehbonen (petai) 4 blaadjes daun jeruk 30 cl ketjap manis 5 e.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Home