RECEPT VEGETARISCHE SCHNITZEL MET GEBAKKEN APPEL

Vegetarische gerecht uit Belgie voor 2 personen

Ingredienten

  • VEGETARISCHE SCHNITZELS MET GEBAKKEN APPEL voor 2 personen vegetarisch
  • 2 schnitzels
  • ½ appel
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 30 gram roomboter
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • peper uit de molen
  • zout
  • ½ dl slagroom

Bereiding

koekenpan

Snijd de ui in ringen en bak die in een deel van de boter en de olie. Bak de knoflook mee. Schep de ui ringen en knoflook uit de pan en bak de schnitzels. Strooi een ½ theelepel paprikapoeder er over met wat peper en de tijm. Voeg de uien en knoflook toe en roer de room er door. Laat het geheel een paar min. stoven. Snijd de appel in dunne plakken en bak die in de rest van de boter.

Serveer de schnitzels met de appel er op. De uien er om heen. Serveer er gebakken aardappelen bij waar je de rest van de paprikapoeder op strooit en een frisse salade.

Recept 7 keer bezocht en 6 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 5,5 obv 2 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 10 van 10
Reactie sorry salina en koos,maar als je een produckt niet kent wil je dan uw onzinnige praat voor jezelf houden aub??
vegetarische snithchel bestaat wel degelijk. het wordt gemaakt van gefermenteerd eiwit ,ofwel soja. in belgie kan je ze ondermeer kopen bij colruyt van het merk eger. je maakt jezelf belachelijk met zulke idiote opmerkingen.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Nou ja, de dier waarvan de schnitzel gemaakt wordt was een vegetariėr!! ;-D

Datum
Naam
Waardering 1 van 10
Reactie Sinds wanneer is een Schnitzel vegetarisch?