dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE30-1-2002 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Snack - China - Hak de garnalen fijn in een keukenmachine. Veog de waterkastanjes, gember, lenteui...... 325 gram gepelde, schoongemaakte garnalen 1/2 kopje fijngesneden waterkastanjes 1 1/2 .....
30-1-2002 - Zoete gerechten - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 910 keer - Nagerecht - Frankrijk - Merg uit het vanillestokje schrappen. Het stokje aan de melk toevoegen. Melk al roer...... 2 dl. volle melk 2 ½ dl. room 1 vanillestokje, opengesneden 100 gram suiker 5 eierdoo.....
23-1-2002 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Lunchgerecht - Turkije - Schep in een kom de plakjes kip , het zout, de peper, de kardemom, de kaneel, het kr...... 1 kg Kipfilets(in dunne plakjes) 1/2 theel Zout 1/2 theel Peper 1/2 theel Kardem.....
15-1-2002 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Lunchgerecht - Amerika - Maak de kipfilets plat door ze plat te slaan dussen keukenfolie. 1 kant insmeren met ...... 1 el gesmolten boter 4 plakjes Ementhaler 4 kipfilets 4 plakjes ham wat pittige moster.....
23-12-2001 - Zoete gerechten - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Nagerecht - Nederland - Bakplaat met bakpapier beleggen Oven op ca. 200 graden voorverwarmen Bladerdeeg in ...... 1/2 ltr goede kwaliteit vanille roomijs 4 blaadjes bladerdeeg (Diepvries) Chocolade sti.....
7-12-2001 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 74 keer - Bijgerecht - Italie - Oven voorverwarmen op 180 C. Broodkruim met melk mengen, 5 minuten laten staan. Da...... 2/3 kopje broodkruimels 3 el melk 1/3 kopje geraspte parmezaan 1/2 grote ui fijngesnede.....
10-10-2001 - Pasta gerechten - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Italie - Gehakt mengen met beschuit, ei, pesto, parm. kaas, zout en peper en goed mengen. Hier...... 400 gram rundergehakt 1 ei 2 beschuiten 1 el rode pesto 40 gram geraspte parmezaanse k.....
4-9-2001 - Vlees gerechten - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Snack - Japan - Meng champignon, lenteui, vlees, eieren, soja, suiker en mirin in een grote schaal. O...... 3 gedroogde shitakes (geweld in wat water) fijngesneden 4 lenteuitjes fijngesneden 450 g.....
18-8-2001 - Sandwich gerechten - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Bijgerecht - Amerika - Kip in stukken snijden en in keuken machine fijnmaken, voeg de knoflook, venkel, wort...... 2 flinke kipfilets 1 tl gehakte knoflook wat chili vlokken 1 tl venkelzaad wat wortel,.....
18-7-2001 - Zoete gerechten - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Nagerecht - Nederland - Maak van suiker en water/azijn een karamel en voeg als laatste de boter toe,totdat he...... Voor de parfait: Voor de babbelaar: 3 dl slagroom 100gr sui.....
19-4-2001 - Soep gerechten - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Japan - Kook de kwarteleitjes in ruim kokend water in 3-4 minuten hard. Spoel de eitjes koud ...... 4 kwarteleitjes Voor de garnalen zout, peper 1 theelepel sesamolie 1 losgeklo.....
4-4-2001 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 51 keer - Bijgerecht - Japan - Blancheer de kool heel eventjes. Wring het water uit de kool en snijd fijn. Snijd de ...... 150 gram chinese kool 200 gram varkens/kippegehakt 2 el japanse sojasaus 1 el sesamolie.....
4-4-2001 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Japan - Snijd de kip in zodat een zakje ontstaat. Snijd de ui en sjitake julienne. Snijd de b...... 2 kipfilets 1/2 ui 8 sjitakes 1/4 kool 1 stronkje broccoli kerrie naar smaak zout en.....
7-3-2001 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 53 keer - Snack - Zwitserland - Schil de aardappels en rasp ze op een zo fijn mogelijke rasp of in de keukenmachine t...... 500 gr aardappels 1 uitje 1 ei 2 eetl bloem zout en peper olie .....
28-12-2000 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Bijgerecht - Turkije - Meng 300 gr lamsgehakt met 1 teen knoflook uit de pers, 1 eetlepel shoarmakruiden en...... 300 gr lamsgehakt 1 teen knoflook 1 eetl shoarmakruiden 1 eetl munt 4 vellen filodeeg.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >>
Home