nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE25-5-2005 - Vis gerechten - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 54 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Gewoon alle ingrediëntenvoor de vinegraitte bij elkaar en opkloppen. Smeer de gefilee...... 600 gr gerookte zalm (b.v: Schotse) olijfolie balsamico citroensap azijn honing zout.....
25-5-2005 - Zoete gerechten - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 105 keer - Nagerecht - Italie - Klop de eiwitten (stijf) op tot sneeuw. Meng de mascarpone met de poedersuiker en spa...... 150 ml sterke koffie (espresso mag ook) 2 eetlepels Amaretto + extra 1 doos boudoirkoekj.....
25-5-2005 - Zoete gerechten - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Nagerecht - Amerika - Breng het water en de suiker aan de kook en laat ongeroerd 5 minuten koken. Laat deze...... 500 gram frambozen 1 eetlepel citroensap 100 gram suiker 1 dl. water .....
25-5-2005 - Soep gerechten - Bezocht: 73 keer - Doorgestuurd: 1097 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Smelt de boter in een pan met dikke bodem en voeg de ui toe. Bak de ui op laag vuur o...... 50 gr boter 750 gr uien, in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook, fijngehakt 45 gr bl.....
25-5-2005 - Soep gerechten - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Bijgerecht - Groot Britannie - Breng het water aan de kook en voeg de olie en de knoflook toe. Kook 20 minuten en br...... liter water 1 eetlepel olijfolie 10 knoflookteentjes, gepeld en fijngehak zout en peper.....
25-5-2005 - Zoete gerechten - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Nagerecht - Belgie - Doe het water en de suiker in een hoge pan en breng aan de kook. Laat de siroop van w...... 500 ml water 220 gr fijne witte suiker 1 citroen (alleen het sap) 70 ml blue curaçao .....
25-5-2005 - Zoete gerechten - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 54 keer - Bijgerecht - Belgie - Kneed van de eerste grondstoffen een voordeeg in een kom. Kneed zeer goed tot een hom...... 300 g bloem 150 g water 70 g griessuiker 1 pakje vanillesuiker 2 eieren 50 g gist 15.....
25-5-2005 - Soep gerechten - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Neem de grootste pan of visketel. Maak alle vis, ook de viskoppen, goed schoon. Giet ...... 150 gram mosselen 150 gram vis: v.b:kleine snoek, baars, 100 gram scampi’s 20 gram krab.....
25-5-2005 - Soep gerechten - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Bijgerecht - Italie - 1. Snijd de gewassen bleekselder in dunne plakjes. 2. Halveer de courgette en haal d...... 150 gr. Pancetta of ontbijtspek 2 stengels bleekselderij 1 courgette 2 stengels prei 2.....
25-5-2005 - Zoete gerechten - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Italie - Haal het zaad uit de vanillestok, leg het in een kommetje en overgiet met de hete esp...... 1 vanillestokje, alleen het zaad 250 ml dubbel sterke Espresso koffie 250 ml water 85 g.....
25-5-2005 - Groente gerechten - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Bijgerecht - Griekenland - Snij de tomaten in partjes. Schil éen komkommer, haal de pitten eruit en versnij de k...... komkommer tomaten zwarte olijven een stuk feta kaas rode ui olijfolie azijn zout p.....
25-5-2005 - Zoete gerechten - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Nagerecht - Belgie - Klop de dooiers met de suiker tot een witte vaste massa. Breng de room en de melk ...... 220 ml room, minstens 35% vetgehalte 150 ml halfvolle of volle melk 80 gr witte fijne su.....
25-5-2005 - Vis gerechten - Bezocht: 81 keer - Doorgestuurd: 235 keer - Voorgerecht - Frankrijk - 1. Zet de oven op 180C. 2. Ontdooi de scampis, pel ze en verwijder eventueel de zwar...... 1 pak scampi’s, ongeveer 28 stuks 100 gr boter 200 ml olijfolie 8 teentjes knoflook, ge.....
25-5-2005 - Zoete gerechten - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Nagerecht - Italie - Klop de eierdooiers en de suiker op in een kom. Meng 125 ml warme room in de opgeklop...... 250 ml volle room, minstens 35% vetgehal 250 ml volle melk 175 gr suiker 1 eetlepel Nes.....
25-5-2005 - Zoete gerechten - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Bijgerecht - Belgie - De druiven wassen halveren en ontpitten. De schil van de cavaillon of galia verwijder...... witte of blauwe druiven cavaillon, galia of honingmeloen aardbeien ananas sinaasappele.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>
Home