RECEPT RONS FRUITSALADE

Zoete gerecht uit Belgie voor 4 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen, kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • witte of blauwe druiven
  • cavaillon, galia of honingmeloen
  • aardbeien
  • ananas
  • sinaasappelen
  • perziken
  • - of nectarine
  • 2 eetlepels rum per 1/2 kilo fruitsalade

Bereiding

De druiven wassen halveren en ontpitten. De schil van de cavaillon of galia verwijderen en het vruchvlees in stukjes snijden. Het groene hoedje van de aardbeien verwijderen, de aardbeien wassen en in vieren snijden. De ananas in stukjes snijden. De sinaasappels a vif snijden. Het vel van de perziken verwjderen en het vruchtvlees in stukjes snijden.

Alle gewassen, gezuiverde en gesneden vruchten in een kom doen. 2 eetlepels bruine rum toevoegen en goed omroeren. Afdekken met plasticfolie en in de koelkast plaatsen tot gebruik. Verdeel de fruitsalade in coupejes, cocktailglazen, bananasplit coupejes of wijnglazen.

Andere vruchten die je kunt gebruiken in deze fruitsalade:

stervrucht
kersen
peren
appelen
mango
watermeloen
papaja
avocado
abrikozen
frambozen
blauwbessen
kruisbessen
vlierbessen

Recept 1 keer bezocht en 16 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Andere recepten die mogelijk interessant zijn

Chocolade potjes
Luikse suikerwafels
   

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!