RECEPT CHOCOLADE POTJES

Een ganache achtige dessert dat zeer verslavend werkt

Zoete gerecht uit Belgie voor 2 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 150 gr fondant chocolade
  • 40 gr suiker
  • 1 theelepel bruine rum
  • 2 eieren

Bereiding

Laat de chocolade "au bain marie" smelten. (zie bij kooktips). Klop de eieren en de suiker 5 minuten op tot een dikke vaste massa. Voeg de gesmolten en afgekoelde chocolade toe en meng het geheel goed om. Voeg nu de bruine rum toe, roer nogmaals goed om en verdeel het mengsel over 4 kleine glaasjes of vormpjes naar keuze. Zet in de ijskast gedurende 2 uur om op te stijven.

Recept 3 keer bezocht en 12 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Andere recepten die mogelijk interessant zijn

Rons fruitsalade
Luikse suikerwafels
   

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!