dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE2-8-2000 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Saus Mix alle ingredienten samen tot alle droge ingredienten zijn opgelost. H...... 1 dubbele of 2 enkele kipfilets 4-15 rawits, naar smaak 3-5 lenteuitjes 1 fijngehakt.....
2-8-2000 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 23 keer - Hoofdgerecht - Noedel gerechten - Noedels in ruim kokend water weken of volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. <...... 200-250 g brede rijstnoedels zout, peper voor de pesto: 50 g geroosterde p.....
2-8-2000 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 32 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand 4. Stukken bakpapier op aanrecht uitsprei...... 1 struikje tah tsai, ½ zakje verse koriander, 1 limoen, 1 bakje tauge (125 g), 500.....
2-8-2000 - Bezocht: 70 keer - Doorgestuurd: 70 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Snijd de kipfilet in dobbelsteentjes. Plaats de stukjes kip in een schaal. Roer het e...... 900 gr kipfilet 1 ei 1 1/2 tl zout witte peper olie 1 kopje bloem 1 el geraspt.....
2-8-2000 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Snack - Tapas+Mezze gerechten - In een schaal alle ingrdienten mengen, behalve het ei, de olie en de vellen. Voeg 1 e...... 125 gr. kalkoengehakt 1/2 tl geraspte verse gember 1 tl fijngesneden lenteui 1 tl fi.....
2-8-2000 - Bezocht: 57 keer - Doorgestuurd: 57 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Meng de soyasaus, wijn, sesamolie, suiker en peper en zout. Voeg de kip toe en laten ...... 1 el olie 3 teentjes knoflook, heel 5 lenteuitjes in stukjes van 1 cm 2 cm gemberwor.....
2-8-2000 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 19 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Olie verhitten in een wok, als eerste de tahoe aanbakken met wat sojasaus en sambal. ...... 300 gr. tartaar 1 1/2 kopje gesneden lenteui 2 teentjes knoflook geperst 1 1/2 kopje .....
2-8-2000 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 25 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Kook de noedels en giet af. Tijdens het koken van de noedels de wok verhitten op hoog...... 350-400 gr dunne bami 1 el olie 4 teentjes knoflook, geperst 2 uien, fijngesneden .....