nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE19-6-2002 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Lunchgerecht - Amerika - Je roostert het brood. Laat afkoelen Smeer royaal in met de kruidenboter. Leg op twee...... VOLKOREN SANDWICH MET KRUIDENBOTER, VEGETARISCHE HAM EN KAAS voor 2 personen vegetarisch, .....
29-4-2003 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Doe wat olie of boter in een pan en bak de kip bruin. Maak de uien en de knoflook sc...... 1 kip 5 uien 3 tenen knoflook 3 eetlepels ketjap 3 eetlepels suiker(of zoetstof) 2 ee.....
7-2-2006 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Bijgerecht - Nederland - Doe de walnoten en de knoflook in een blender en maal ze tot een pasta. Voeg eventuee...... 175 gram gedopte walnoten 4 teentjes knoflook, gehakt 350 ml kippenbouillon 2 el zonneb.....
16-8-2006 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 31 keer - Bijgerecht - Nederland - Aardappels en boontjes beetgaar koken in gezouten water.Warm omscheppen met de spinaz...... 700 gr.Roseval aardappelen met schil in parten, of krieltjes 200 gr sperziebonen 150 gr......
30-1-2002 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 24 keer - Lunchgerecht - Groot Britannie - Verwarm de oven voor op 200C. Verwijder de korsten van de ciabatta en scheur het b...... 1 ciabatta goede olijfolie 1 teen knoflook, geperst zeezout en peper 12 plakjes pancet.....
16-8-2006 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Spanje - De mosselen, ui en wijn in een grote pan doen en op middelhoog vuur aan de kook breng...... 2 kg mosselen, gewassen 160 ml droge witte wijn 1 fijngehakte ui 1 kg ongeschilde vastk.....
6-6-2001 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 44 keer - Lunchgerecht - Amerika - Bak het ontbijtspek tot krokant, haal uit de pan, maar laat het vet zitten. Bak daari...... 500 gram spinazie 6-8 plakjes ontbijtspek 2 teentjes knoflook, gehakt 1 kleine rode ui,.....
2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Mexico - Bak het gehakt rul, en giet het vet af. Doe alles in een stoofpan en laat het geheel ...... 1 kg runder gehakt 0,25 l tomatensap 800 gr. Gezeefde tomaten 400 gr rode bonen (uit.....
2-8-2000 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Lunchgerecht - Amerika - Verhit de olie tot 180 graden Combineer de peppersauce en water in een ruime schaal...... olie om te frituren 0,7 dl Hot peppersaus (geen tabasco) 0,14 dl water 1 kopje bloem.....
21-6-2007 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Verhit de olijfolie in een braadpan en bak daarin de bacon en ui. Voeg de helft v...... 2 el olijfolie 200 gram bacon in dikke plakken, fijngehakt (of een bakje magere spekblokj.....
6-11-2006 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 33 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Giet het weekwater van de bonen af en breng een pan vers water aan de kook. Voeg de b...... 400 gram gedroogde witte bonen, 12 uur geweekt 50 gram boter of 4 el olijfolie 500 gram .....
22-12-2003 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Bijgerecht - Nederland - Ui + knoflook + paddestoelen fruiten, sambal badjak en tamari toevoegen en even laten...... 2 ons spruiten 2 ons tauge 1 tl Bio groentebouillon (Vetara) 1 ons gemengde paddestoel.....
2-2-2006 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Bijgerecht - Turkije - Rasp de geschrapte wortels grof. Hak de walnoten fijn. Verhit de olie in een braadp...... 500 gram wortels 125 gram gepelde walnoten 2-3 el olijfolie peper en zout 1 tl paprika.....
3-4-2002 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - folie pan Kook de worteltjes 7 min in weinig water. Af laten koelen en in stukjes...... WORTELEN IN FOLIE 5 kleine winterwortelen of 300 gram worteltjes ½ theelepel komijn.....
30-3-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Snack - Turkije - Meng alle ingrediënten in een schaal en zet minimaal 2 uur in de koelkast. Serveer me...... 250 ml Turkse of Griekse yoghurt 100 gram (gedopte) walnoten, gemalen 2 teentjes knofloo.....
<< .... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 >>
Home