feb 16 2019
Het is eigenlijk een schande dat je dit Surinaamse bruine bonen durft te noemen. Massala in een Surinaamse bruinen bonen dat hoort niet. En kip niet helemaal gaar bakken is vragen om problemen. En dan.......
okt 9 2018
Zoet pittig gerecht, lekker met stokbrood
sep 30 2018
Vanwege de restaurantweek kwamen wij hier afgelopen vrijdag terecht (28 sep 2018). Het was helemaal super: een echte verrassing! Raen Lee is een klein zaakje, met heerlijke Aziatische gerechten op e.......
BEKIJK DIT ADRESJEsep 27 2018
Heerlijk gerecht, mag iets minder zoet. Heb het met kippendijen gemaakt.
LEES ALLE RECENSIESjun 17 2018
Simpel en snel recept met courgette en gehakt uit worstjes.
BEKIJK DIT RECEPTmrt 23 2018
Dit recept gebruik ik al jaren. Een heerlijk pittig gerecht. Kan het iedereen aanbevelen die van Indiasch eten houdt.
LEES ALLE RECENSIESmrt 15 2018
Bekende toko Ben blij verrast met de heerlijke Kant en klaar gerechten. De moeite waard om er vanuit Sluiskil naartoe te gain.
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 13 2018
Erg lekker! Ga ik vaker maken!
LEES ALLE RECENSIESdec 28 2017
Mensen ga hier niet heen . Je wordt belazerd waar je bij staat. Met kerst hier gegeten, 6 gangen smakeloos , koud, slap, vieze sausen, echt smerig.. Nooit meer 500 euro weggegooid geld
BEKIJK DIT ADRESJEdec 11 2017
Dunne bami met soja op smaak gebracht.
BEKIJK DIT RECEPTdec 11 2017
Erg lekker spek uit de oven met five spice en een super krokant korst
sep 21 2017
Even een vraagje zijn g,everleens en Dirk en Anneke twee verschillende zaken .
BEKIJK DIT ADRESJEaug 2 2017
Recepten voor Pistou ofwel 'Basilicumpasta', 'Warme knoflookpuree' en 'Puree van rauwe tomaten'
BEKIJK DIT RECEPTjul 31 2017
Afgelopen week heerlijk gegeten bij Shabu Shabu in Amsterdam. Ondanks dat er zeer veel sushi restaurants bij komen in Amsterdam is Shabu Shabu toch iedere keer weer goed. Eerder ook in Amersfoort gewe.......
BEKIJK DIT ADRESJEjul 23 2017
Vroeger ons favoriete restaurant. Langere tijd niet geweest. Dus uit eten met vriendenstel. Gelukkig buiten kunnen zitten. Eten was zoals we het gewend waren. 100% top. Zeer goede koks wat je helaas .......
BEKIJK DIT ADRESJE9-2-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Nederland - Kook de aardappels gaar in water met kurkuma en zout. Giet af en vang 100 ml kookvoch...... 1 kg aardappels, geschild en in blokken 1/2 tl kurkuma 100 ml olijfolie (extra vergine) .....
5-2-2006 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Bijgerecht - Midden Oosten - Kook de aardappels in water met zout net gaar en laat ze goed afkoelen. Verhit de ol...... 600 gram vastkokende aardappels, geschild en in blokken 4 el olijfolie 3 teentjes knoflo.....
5-2-2006 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Bijgerecht - Turkije - Was de spinazie en verwijder eventuele taaie steeltjes. Doe de blaadjes zonder water ...... 500 gram spinazie 1 ui, grofgehakt 1 teentje knoflook 2 tomaten, ontveld en gehakt 75 .....
4-2-2006 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Bijgerecht - Griekenland - Breng de bouillon met de rest van de ingrediënten, behalve de groenten, aan de kook e...... 800 gram gemengde groenten, bv. bloemkool- of broccoliroosjes, paprika, courgette, aubergi.....
3-2-2006 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Bijgerecht - Groot Britannie - Verdeel de broccoli in roosjes en kook deze beetgaar in water met zout in ca. 12 minu...... 750 gram broccoli 50 gram boter 50 gram geschaafde amandelen (ongezoet) sap en raspsel .....
3-2-2006 - Bezocht: 36 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Bijgerecht - Indonesie - Kook de geschilde en in blokken gesneden aardappels in gezouten water gaar en prak ze...... 750 gram aardappels 6 sjallotjes 2 teentjes knoflook 4 el slaolie 1 ei bosje selderij.....
2-2-2006 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Bijgerecht - Nederland - Kook de aardappels in water met zout tot ze net gaar zijn, 10-12 minuten. Giet af en ...... 1 kg aardappels, geschild en in blokken 150 gram kastanjechampignons, gehalveerd 150 gra.....
2-2-2006 - Bezocht: 50 keer - Doorgestuurd: 126 keer - Hoofdgerecht - China - Roer een marinade van de knoflook, de oester- en sojasaus, zout (niet te veel), peper...... Voor het vlees: 400 gram varkensfilet, in reepjes 2 teentjes geperste knoflook 1 el oes.....
2-2-2006 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Bijgerecht - Duitsland - Knijp de zuurkool goed uit. Verhit de boter of olie in een zware braadpan en voeg de...... 1 kg zuurkool 1 zure appel, geschild en fijngehakt 1 grote ui, gesnipperd 200 gram mag.....
31-1-2006 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Schil de aardappels en snijd ze in de lengte in plakken. Verhit op middelhoog vuur de...... 1 kg aardappels 4 el olijfolie 2 uien 2 teentjes knoflook 400 gram gehakt 1 blik toma.....
31-1-2006 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Bijgerecht - Griekenland - Roer in een schaal de kappertjes, olijven, azijn en 2 el olie door elkaar. Verhit i...... 1 bloemkool, in roosjes 2 el kappertjes, uitgelekt en fijngehakt 12 ontpitte zwarte olij.....
31-1-2006 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Bijgerecht - Nederland - Verhit de olie en boter in een zware pan en fruit hierin de sjalotten en knoflook, ca...... 3 sjalotten, in dunne ringen 2 teentjes knoflook, gehakt 300 gram doperwten 200 gram sp.....
30-1-2006 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Schil de aardappelen, was in stromend water en droog ze met een handdoek. Snij staafj...... 800 gr bintje, gold of russett Zout naar smaak toevoegen.....
30-1-2006 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Voorgerecht - Belgie - Breng water met zout aan de kook en blancheer de asperges totdat ze bijna gaar zijn. ...... .....
30-1-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Schil aardappels dun, kook gaar (20 min.) in bodem lichtgezouten water. Intussen: ve...... raapstelen 3 bosjes zwarte peper 1 snufje gesmolten boter 2 eetlepels scherpe moste.....