RECEPT RAAPSTEELTJES STAMPPOT FETA

Een Grieks tintje aan deze heerlijke puur Hollandse voorjaarsgroente.....

Groente gerecht uit Nederland voor 2 personen

Ingredienten

  • raapstelen 3 bosjes
  • zwarte peper 1 snufje
  • gesmolten boter 2 eetlepels
  • scherpe mosterd 2 theelepels
  • kruimige aardappels 700 gram
  • geitenkaas (feta) of nagel of schapenkaas 100 gram
  • zure room 1 bekertje
  • zout 1 snufje

Bereiding

Schil aardappels dun, kook gaar (20 min.) in bodem lichtgezouten water.
Intussen: verwijder worteltjes van stelen, spel stelen schoon, laat uitlekken,
hak in stukjes (1-2 cm), laat nogmaals uitlekken.
Druk afgegoten, uitgestoomde aardappels door aardappelknijper (of stamp ze),
houd pan goed warm, klop peper, boter, zure room, geitenkaas en mosterd luchtig
door puree, roer raapsteeltjes erdoor, en serveer op warme borden.
Eet smakelijk !

Recept 0 keer bezocht en 8 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie een orgineel recept wat erg lekker was
ik wok de raapsteeltjes met ui knoflook en een beetje ambal ook erg lekker