aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE25-10-2007 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Kreeft over de lengte doorsnijden en het vlees wat los maken maar wel in de schaal la...... 1 kreeft, gekookt 1 teen knoflook, geperst 1 tl provencaalse kruiden 2 flinke el. boter.....
28-2-2007 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - India - Eerst de garnalen (gepeld) roerbakken met 2 tenen knoflook en een snufje zout over de...... 1 tl komijn 1 tl korianderzaad 1 tl bruin/zwart mosterdzaad (indiaas) handjevol kerrieb.....
27-12-2006 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Spanje - Bak de garnalen in de hete boter en olie tot bijna gaar, voeg de knoflook toe en zet ...... 7-8 grote garnalen, schoongemaakt en gevlinderd gesneden (staartje nog vast de rest doorge.....
30-11-2006 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 90 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Verwarm de oven voor op 175 graden. Pak een groot stuk aluminiumfolie en smeer dat ...... 4 zalmmoten van 3 cm dik (samen ca. 700 gram) zout en zwarte peper sap van halve citroen.....
8-9-2006 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 79 keer - Bijgerecht - Belgie - Voorbereiding Snij de ui en de wortel heel fijn pel de knoflookteentjes Maa...... wokolie 20 scampi's 1 Ui Een wortel 3 tomaten een EL tomatenpuree 2 teentjes knofloo.....
12-7-2006 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Japan - Strooi wat lenteui op alu folie, leg daar de kabeljauw op. Bestrooi met de rest van d...... 1 stukje kabeljauw haasje, dik stuk van ca. 150 gram 1/2 el sake 1 el sojasaus ca. 1 el.....
21-6-2006 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 53 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Ontvel de tomaat door met een scherp mes een kruisje in de achterkant van de tomaat t...... Vanaf 6 maanden 1 kleine aardappel 20 gr visfilet (bijvoorbeeld kabeljauw) klein stuk.....
5-6-2006 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 39 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Bak de courgette, knoflook en tomaat in 2 el olijfolie tot lichtbruin. Neem van vuur ...... 1 courgette, in blokjes 3 tomaten, in blokjes 125 ml creme fraiche ca. 900 gram aardapp.....
23-5-2006 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Verhit de olie in een zware koekenpan en bak hierin de knoflook, de vis en de garnale...... 4 el olijfolie extra vergine 4 teentjes knoflook, in flinterdunne schijfjes 250 gram zw.....
2-4-2006 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Verhit de olie op halfhoog vuur in een grote braadpan en voeg de ui, knoflook en papr...... 750 gram tonijnfilet 50 ml olijfolie 1 grote ui, gehakt 4 tenen knoflook, gehakt 2 gro.....
27-3-2006 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 41 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Kruid de visfilets met zout en peper en haal ze door de bloem. Verhit de olie in ee...... 4 witvisfilets (ca. 200 gram per stuk) zout en peper bloem 4 el olijfolie 1 kleine ui,.....
5-2-2006 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 198 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Combineer de eerste 10 ingrediënten in een kom. Marineer hierin de visfilets en zet z...... 125 ml olijfolie 2-3 el gehakte bladpeterselie 3 el gehakte koriander 3 teentjes knoflo.....
5-2-2006 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 136 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de olijfolie op halfhoog vuur in een grote braadpan en fruit de uien en knoflo...... 1 kg gemengde visfilets, bv. kabeljauw, zeebaars, heek in stukken van 4 cm 1 dl olijfolie.....
5-2-2006 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Snijd de blaadjes van de venkel en bewaar ter garnering. Halveer de knol in de lengte...... 4 grote zeeduivelfilets 1 kleine venkelknol 1 rode chilipeper 2 bosuien 75 ml olijfoli.....
4-2-2006 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 302 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Verwarm de oven voor op 190 graden. Kruid de vis met zout en peper. Meng 2 el olijfo...... 4 dikke kabeljauwfilets (of andere witvis) 2 tomaten, in 8 schijven 1 grote citroen, in .....