Vis gerechten

Gegratineerde kreeft met kruiden

25-10-2007 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Kreeft over de lengte doorsnijden en het vlees wat los maken maar wel in de schaal la...... 1 kreeft, gekookt 1 teen knoflook, geperst 1 tl provencaalse kruiden 2 flinke el. boter.....

Curry met garnalen tomaat en koriander

28-2-2007 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - India - Eerst de garnalen (gepeld) roerbakken met 2 tenen knoflook en een snufje zout over de...... 1 tl komijn 1 tl korianderzaad 1 tl bruin/zwart mosterdzaad (indiaas) handjevol kerrieb.....

Gambas Pil Pil

27-12-2006 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Spanje - Bak de garnalen in de hete boter en olie tot bijna gaar, voeg de knoflook toe en zet ...... 7-8 grote garnalen, schoongemaakt en gevlinderd gesneden (staartje nog vast de rest doorge.....

Zalm met komkommersaus

30-11-2006 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 90 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Verwarm de oven voor op 175 graden. Pak een groot stuk aluminiumfolie en smeer dat ...... 4 zalmmoten van 3 cm dik (samen ca. 700 gram) zout en zwarte peper sap van halve citroen.....

Scampis met pikante tomaten roomsaus

8-9-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 79 keer - Bijgerecht - Belgie - Voorbereiding Snij de ui en de wortel heel fijn pel de knoflookteentjes Maa...... wokolie 20 scampi's 1 Ui Een wortel 3 tomaten een EL tomatenpuree 2 teentjes knofloo.....

Gestoomde Kabeljauw met Sake

12-7-2006 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Japan - Strooi wat lenteui op alu folie, leg daar de kabeljauw op. Bestrooi met de rest van d...... 1 stukje kabeljauw haasje, dik stuk van ca. 150 gram 1/2 el sake 1 el sojasaus ca. 1 el.....

Baby Visschoteltje

21-6-2006 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 53 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Ontvel de tomaat door met een scherp mes een kruisje in de achterkant van de tomaat t...... Vanaf 6 maanden 1 kleine aardappel 20 gr visfilet (bijvoorbeeld kabeljauw) klein stuk.....

Visschotel met aardappelpuree

5-6-2006 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 39 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Bak de courgette, knoflook en tomaat in 2 el olijfolie tot lichtbruin. Neem van vuur ...... 1 courgette, in blokjes 3 tomaten, in blokjes 125 ml creme fraiche ca. 900 gram aardapp.....

Turkse visschotel

23-5-2006 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Verhit de olie in een zware koekenpan en bak hierin de knoflook, de vis en de garnale...... 4 el olijfolie extra vergine 4 teentjes knoflook, in flinterdunne schijfjes 250 gram zw.....

Baskische Tonijnschotel

2-4-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Verhit de olie op halfhoog vuur in een grote braadpan en voeg de ui, knoflook en papr...... 750 gram tonijnfilet 50 ml olijfolie 1 grote ui, gehakt 4 tenen knoflook, gehakt 2 gro.....

Vis met harissa

27-3-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 41 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Kruid de visfilets met zout en peper en haal ze door de bloem. Verhit de olie in ee...... 4 witvisfilets (ca. 200 gram per stuk) zout en peper bloem 4 el olijfolie 1 kleine ui,.....

Marokkaanse vistajine

5-2-2006 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 198 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Combineer de eerste 10 ingrediënten in een kom. Marineer hierin de visfilets en zet z...... 125 ml olijfolie 2-3 el gehakte bladpeterselie 3 el gehakte koriander 3 teentjes knoflo.....

Siciliaanse visstoofpot met tomaat en peterselie

5-2-2006 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 136 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de olijfolie op halfhoog vuur in een grote braadpan en fruit de uien en knoflo...... 1 kg gemengde visfilets, bv. kabeljauw, zeebaars, heek in stukken van 4 cm 1 dl olijfolie.....

Zeeduivel Saganaki

5-2-2006 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Snijd de blaadjes van de venkel en bewaar ter garnering. Halveer de knol in de lengte...... 4 grote zeeduivelfilets 1 kleine venkelknol 1 rode chilipeper 2 bosuien 75 ml olijfoli.....

Kabeljauw uit de oven met tomaat en citroen

4-2-2006 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 302 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Verwarm de oven voor op 190 graden. Kruid de vis met zout en peper. Meng 2 el olijfo...... 4 dikke kabeljauwfilets (of andere witvis) 2 tomaten, in 8 schijven 1 grote citroen, in .....

<< 1 2 3 4 5 6 7 >> 
Home