nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE27-4-2006 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 114 keer - Voorgerecht - Nederland - Ui + knoflook even fruiten in 3 eetlepels olie en een klont boter. Courgette in lengt...... 2 a 3 courgettes uitje + teentje knoflook 2 (groente)bouillonblokjes potje roomkaas .....
29-3-2006 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Voorgerecht - Spanje - 1 dag van te voren. Doe de sjalotjes, parika's, komkommer, tomaten, knoflook in ee...... 3 sjalotjes 3 knoflook 1 rode en gele paprika zonder zaadjes 6dl tomatensap 2,5dl wit.....
26-3-2006 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Doe alle ingredienten in een pan breng het aan de kook laat het 1 uur sudderen zeef d...... 4 uien in in vieren 2 preien in plakjes en gewassen 5 middel grote wortels fijn gehakt .....
6-2-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 38 keer - Hoofdgerecht - Suriname - Trek de bouillon van alle ingredienten en breng op smaak met de chinese sojasaus. Haa...... ca. 2 l. water 1 Soepkip of stukken 1 stengel sereh 1 bol knoflook, grof gehakt (gewoon.....
30-1-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Bereidingswijze: Verhit de olijfolie en de boter in een grote sauspan en zweet daari...... 100 gr schalen van langoestines 1 sjalot of ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijnges.....
25-8-2005 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Voorgerecht - Belgie - Stoof de ajuin met een beetje boter tot deze glazig is, voeg vervolgens de veldsla to...... 1 ui 2 bakjes veldsla 1 liter gevogeltebouillon Zout, peper, nootmuskaat verdikk.....
23-8-2005 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Suriname - was de rauwe kipfilet met koud water en kook het gaar in de kippenbuoillon,laat afkoe...... 2 pot pindakaas(ga zelf voor calve) 2/3 ons kipfilet 2 uien 2 bakbanaanen(optioneel) 2.....
12-8-2005 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 64 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Kip in ongeveer 2 liter water koken met de bouilionblokjes,peperkorrels,gespleten st...... 1,5 kg soepkip(borststukken haal ik bij de poulier) Kruiden: 4 kippebouiliontabletten .....
4-8-2005 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 55 keer - Lunchgerecht - Thailand - Breng het water aan de kook. Snij de citroengras in grove stukken (om er weer uit te ...... 1 l. water 1 kipfilet fijngesneden of ca. 225 gr. gepelde garnalen 1-8 chilis, naar smaa.....
22-7-2005 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Makkelijker kan niet: je brengt de boullion aan de kook, dan laat je de slankie smee...... Bouillon, 3x slankie sambal (of voor de kids tuinkruiden) 3x slankie naturel soepgroen.....
12-6-2005 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Nederland - laat de schenkel in ongeveer 2 liter water samen met hele uien, laurierblad en een fl...... 1 flinke schenkel rundvleesbouillonblokjes 1 zak boerensoepgroente 100 gram tauge 2 gr.....
9-6-2005 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 131 keer - Hoofdgerecht - Hongarije - 1. Hak de uien fijn en bak ze een vijftal minuten zachtjes in wat olijfolie aan totda...... Rundsstoofvlees 500 tot 600 gr uien 4 a 5 stuks paprika 2 stuks naar keuze Tomaten 4 st.....
25-5-2005 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Bijgerecht - Groot Britannie - Breng het water aan de kook en voeg de olie en de knoflook toe. Kook 20 minuten en br...... liter water 1 eetlepel olijfolie 10 knoflookteentjes, gepeld en fijngehak zout en peper.....
25-5-2005 - Bezocht: 68 keer - Doorgestuurd: 1097 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Smelt de boter in een pan met dikke bodem en voeg de ui toe. Bak de ui op laag vuur o...... 50 gr boter 750 gr uien, in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook, fijngehakt 45 gr bl.....
25-5-2005 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Neem de grootste pan of visketel. Maak alle vis, ook de viskoppen, goed schoon. Giet ...... 150 gram mosselen 150 gram vis: v.b:kleine snoek, baars, 100 gram scampi’s 20 gram krab.....