RECEPT TOFU EN PAPILLOTE

Vegetarisch, veganistisch

Vegetarische gerecht uit Frankrijk voor 2 personen

Ingredienten

  • 1 doosje roerbaktofu
  • 20 gram boter of plantenmargarine voor veganisten
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 gram champignons
  • 1 tomaat
  • 1 theelepel tijm
  • zout
  • verse peper

Bereiding

aluminiumfolie

Snipper de ui.
Snijd de tomaat in plakken.
Borstel de champignons en snijd ze eveneens in plakjes.
Leg twee stukken dubbelgevouwen folie neer waar je de tofu, de ui, champignons en tomaat op verdeelt. Strooi er tijm, zout en peper over en knijp de knoflook er boven uit.
Doe de folie dicht en zet die op een bakplaat in de oven voor 20 min op 200 graden.

Serveer met rijst of stokbrood.

Recept 7 keer bezocht en 6 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!