RECEPT FILET DE QUORN EN CROUTE, VEGETARISCH

Vegetarische gerecht uit Frankrijk voor 2 personen

Ingredienten

  • FILET DE QUORN EN CROUTE voor 2 personen vegetarisch
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 2 quornfilet
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 25 gram boter
  • zout
  • vers gemalen peper
  • 1 klein uitje
  • 100 gram kastanjechampignons
  • 100 gram vegetarische paté of tartex met kruiden

Bereiding

koekenpan
bakplaat
bakpapier

Bak de quornfilet in de olie en boter knapperig. Haal de filet uit de pan en bak de geborstelde en in plakjes gesneden champignons. Voeg daar het heel fijn gesnipperde uitje, zout en peper aan toe. Meng dat door de paté of tartex.
Ontdooi de bladerdeeg en rol ze uit tot 2 mooie lappen. Verdeel het patémengsel over de quornfilet en leg die op het bladerdeeg. Je bestrijkt eerst de onderkant en wanneer de filet op het bladerdeeg ligt, de bovenkant. Vouw het bladerdeeg er om heen en zorg dat de randen goed dicht zijn. Leg de bladerdeegpakketjes op het bakpapier op de bakplaat en bak ze in 30 min op 200 graden gaar en goudbruin.

Serveer er een bolletje aardappelpuree en gemengde groenten bij.

Recept 8 keer bezocht en 2 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Erg lekker, wel heel veel. Voor grote eters dus!