RECEPT SPAANSE SARDIENTJES

Tapas+Mezze gerecht uit Spanje

Ingredienten

  • 2 blikjes sardientjes, in water
  • 1 lenteui gehakt
  • 1/2 groen pepertje
  • 1/2 rood pepertje
  • zwarte peper, zout naar smaak
  • sherry azijn
  • olijfolie
  • boerenbrood, in dik gesneden plakken
  • Spaanse paprika naar smaak

Bereiding

Sardientjes uit laten lekker.

Meng de lenteuit, met de pepertjes en voeg zout, peper, azijn en olijfolie toe. Goed mengen.

Uitgelekte sardientjes besprenkelen met de marinade en 2 uur laten marineren.

Brood grillen tot krokant en beleggen met de sardientjes en overgebleven marinade.

Recept 27 keer bezocht en 21 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 7,2 obv 4 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie op de kermis in tilburg was ook een kraampje waar ze het verkochten

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie ik vind het erg goed maar zou er een plaatje van het recept by kunne

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Hi, Churros zijn soms te verkrijgen in nederland, een tijdje geleden was het feest in mn dorp. er stond toen een churro kraam. je moet het maar treffen

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie lilianne, als het om een soort cylindrische beignet gaat dan heet dat CHURRO. Helaas heb ik er geen recept van.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie hallo ik heb een vraagje?
weet jij soms het recept van tjouros ?
ze zijn alleen te krijgen in Spanje.
groetjes uit Limburg