RECEPT PRIKKERTJES MET ANSJOVIS EN PAPRIKA

Recept vcoor de tapas variant van het alombekende prikkertje met kaas en een uitje. Deze dus met ansjovis en geroosterde paprika

Tapas+Mezze gerecht uit Spanje , geschikt voor op of bij de barbecue, voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • Per prikker
  • 1 plakje brood
  • 1 plakje serranoham
  • wat stukjes geroosterde paprika
  • 1 ansjovisje
  • wat olijfolie
  • knoflook (om in te wrijven)
  • 1 tandenstoker oid

Bereiding

Grill het brood tot krokant. Wrijf in met knoflook en besprenkel met wat olie.

Beleg dan met ham, ansjovis en stukjes paprika.

Prikker er doorheen en serveren

Recept 21 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!