RECEPT GEMARINEERDE ARTISJOKHARTEN

Recept van Astrid Veltman

Tapas+Mezze gerecht uit Spanje , geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 1 1/2 blik artisjokharten
  • het sap van 1 sinaasappel
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 theelepel (liefst verse) tijm
  • 1 eetlepel fijngeknipt bieslook
  • 1 eetlepel fijngeknipte selderij
  • 2 eetlepels fijngeknipte peterselie
  • 1 mespunt cayennepeper
  • zout
  • 6 eetlepels olijfolie

Bereiding

Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in vieren. Meng het sinaasappelsap met het fijngeperste teentje knoflook, de tijm, het bieslook, de selderij, de peterselie, de cayennepeper, een snufje zout en de olijfolie. Schep het mengsel over de artisjokharten en laat ze in de koelkast een paar uur staan.

Recept 12 keer bezocht en 13 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!