RECEPT SARDIENTJES OP TOAST

Simpel en snel recept voor sardientjes, lekker op smaak met knoflook en citroen.

Sandwich gerecht uit Spanje voor 2 personen

Ingredienten

  • 1 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook. gehakt
  • 1 spaanse peper, zaadlijsten verwijderd, fijngesneden
  • zest en sap van 1 citroen
  • 2 blikjes sardines in olie van 115g (filets)
  • 4 dikke sneetjes bruinbrood
  • klein bosje platte peterselie, gehakt
  • Eventueel wat zout en zwarte peper naar smaak.

Bereiding

Verhit de olie in een koekenpan.

Bak de knoflook en de Spaanse peper zachtjes voeg de sardines toe en verwarm. Rooster het brood. Voeg de peterselie en citroensap naar smaak toe aan de sardines. Verdeel over het brood.

Meteen serveren.

Recept 10 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!