RECEPT QUORNFILET MET SINAASAPPELPLAKKEN EN PUREE, VEGETARISCH

Vegetarische gerecht uit Groot Britannie voor 2 personen

Ingredienten

  • QUORNFILET MET SINAASAPPELPLAKKEN EN PUREE voor 2 personen vegetarisch
  • 2 quornfilet
  • 25 gram roomboter
  • 2 sinaasappels
  • was sinaasappelsap
  • 2 theelepels rozemarijn
  • wat gemalen kruidnagel
  • 1 eetlepel vegetarische juspoeder

Bereiding

pan

Pel de sinaasappels en haal alle velletjes weg, zodat alleen het vruchtvlees over blijft.
Smelt de boter in de pan en bak de filet aan weerskanten bruin en knapperig.
Haal de filet uit de pan en voeg een scheutje sinaasappelsap en een scheutje water toe. Strooi de juspoeder er in en meng het goed. Je ziet dat je een licht gebonden saus krijgt.

Leg de plakjes sinaasappel dakpansgewijs op de filet. Strooi er een heel klein beetje gemalen kruidnagel over en strooi er tot slot de rozemarijn over, die vers maar ook gedroogd kan zijn.
Serveer er een bolletje aardappelpuree bij met de gebonden jus. Geef er sperzieboontjes bij.

Recept 7 keer bezocht en 5 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!