RECEPT PEREN MET SLAGROOM EN CHOCOLADE RASP

Zoete gerecht uit Groot Britannie voor 2 personen, geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 400 gram peren
  • 4 eigeel
  • 50 gram suiker
  • 6 eetlepels perensap
  • slagroom
  • plak chocolade

Bereiding

PEREN MET SLAGROOM EN CHOCOLADERASP vegetarisch

400 gram peren, uit een pot peren op sap, mixen en in een schaal doen.
In een andere schaal doe je 4 eigeel, 50 gram suiker, 6 eetlepels perensap en die zet je op een pan gevuld met heet water. Roer het mengsel totdat het zo dik wordt als slagroom.
Dan mengsel in de foodprocessor en 10 min op stand 1 laten draaien. Voeg de gehakte peren erbij. Vul kleine schaaltjes met het perenmengsel. Het mooiste is als je schaaltjes zonder bodem hebt. Tupperware heeft die, erg handig. Je kunt de bodem er af halen. Maar kokertjes met een stukje plastic kan ook. Die gaan 3 uur in de vriezer. Druk ze daarna uit en serveer ze met slagroom en chocoladerasp.

Recept 14 keer bezocht en 2 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 4 obv 2 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Kleine correctie: je kunt beter de peren met suiker en kaneel een paar uur op het vuur zetten te trekken. Voeg de rest wel toe naar keuze. Delicieux!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bon Appetite!

Datum
Naam
Waardering 2 van 10
Reactie ik vond dat de peren niet lekker maar de chocolade en slachroom wel