RECEPT PASTA MET GAMBAS, RUCOLA EN PESTO

Simpel smaakvol recept voor pasta, lekker snel.

Pasta gerecht uit Italie voor 2 personen

Ingredienten

  • 125 gram spaghetti
  • 8 grote gamba's, gepeld
  • 3 tenen knoflook, gehakt
  • 4 el halfgedroogde tomaatjes, grof gesneden
  • 50 gram rucola
  • snufje chilivlokken
  • olijfolie
  • 1 el pesto

Bereiding

Kook de spaghetti volgens de verpakking.

Bak de gamba's op hoog vuur tot gaar in wat olijfolie, dan een beetje van de knoflook erbij en nog eventjes bakken. Uit de pan nemen en apart houden.

In dezelfde pan een flink scheut olijfolie doen en op heel laag vuur de rest van de knoflook doen. Snufje chilivlokken erbij en de gamba's.

Als de spaghetti gaar is deze hierbij doen met de tomaatjes, pesto en de rucola en goed mengen.

Meteen serveren met brood.

Recept 1 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!