RECEPT PASTA MET COURGETTESAUS

Recept van Saturday kitchen

Pasta gerecht uit Australie

Ingredienten

  • 200g orechiette pasta
  • 3 grote courgettes
  • extra virgin olive oil
  • 6 ansjovisjes
  • 3 tenen knoflook, uitgeperst
  • zee zout en vers gemalen peper
  • een vleugje chilivlokken
  • vers geraspte parmezaan naar smaak

Bereiding

Kook de pasta al dente en giet af.

Raspt de courgettes en zet weg. Verhit in een pan veel olijfolie, voeg meteen ansjovis, knoflook en zeezout toe. Bak dit ca. 3 minuten. Voeg de chili toe met peper en dan de courgette. Nog 2 minuten bakken en op smaak brengen met peper en zout.

Voeg de pasta toe aan de saus en roer goed om. Voeg naar smaak parmezaan toe.

Recept 12 keer bezocht en 14 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie We hebben dit recept vandaag uitgeprobeerd met de gegeven hoeveelheden.
Resultaat: enorm veel courgette (3 grote!) die een brij werd en de smaak van ansjovis was nergens meer te bespeuren.
Misschien hebben wij iets verkeerds gedaan.
Wie heeft een tip?

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Wij gebruiken dit recept voor een project op school over Australië, en het is zeer aan te raden.