RECEPT KOMKOMMERSALADE MET RADIJSJES EN FETA

Salade gerecht uit Turkije voor 4 personen, geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

  • 1 komkommer, in de lengte gehalveerd, zaadlijsten verwijderd en in dunne schijfjes
  • 1 bos radijsjes, in schijfjes
  • 3 lente-uien, gehakt
  • 1 el fijngehakte verse munt
  • sap van 1 citroen
  • 4 el olijfolie extra vergine
  • zout en versgemalen zwarte peper
  • 100 gram feta (bij voorkeur Griekse of Bulgaarse), in blokjes

Bereiding

Meng de komkommer, radijsjes, lente-uien en een halve eetlepel munt in een schaal. Roer een dressing van de olijfolie, het citroensap en zout en peper. Giet over de salade en meng goed. Verdeel de blokjes feta gelijkmatig over de rand van de salade en bestrooi met de resterende munt.
Serveer met bv. Adana Kebab

Recept 14 keer bezocht en 67 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!