RECEPT GOULASH MET ZILVERVLIESRIJST

Recept voor Hongaarse goulash, op slanke wijze.

Slanke gerecht uit Hongarije

Ingredienten

  • Zie bereiding

Bereiding

Bak 100 gr. runderpoulet en een 1/2 ui in weinig margarine. Dit 20 min. laten smoren in een gesloten pan. Na 20 min. toevoegen: 1/2 el. tomatenpuree, 1 in stukjes gesneden tomaat, 1/2 gesneden paprika en knoflookpoeder. Dit alles in plm. 2 uur goed laten sudderen in een gesloten pan. Gebruik hierbij 2 el. zilvervlies rijst (gekookt gewicht).

Recept 17 keer bezocht en 11 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 6,2 obv 4 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie erg lekker recept. Bedankt voor het delen.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie mag ik misschien zelf weten wat ik bij m'n goulasj eet? ik hou dus niet van vliesjesrijst, blijven in m'n strot steken en ik ga d'r te veel van blozen van al die vitaminen.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie moet hier bouillion bij of wat water om het te stoven?

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie dit is geen gulyás ik weet niet waarmee moet vergelijken
mvg Andrea

Datum
Naam
Waardering 2 van 10
Reactie bij goulash behoor je karwijzaad te gebruiken dat moet je weten

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie ik moet het nog maken maar voor hoeveel persoonen is dit recept?

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie je kunt ook kleine runder gehaktballetjes doen,gehakt kun je lekker kruiden met paprikapoeder,kruidenzout,ect.
verse knoflook ook lekker,en gebruik roomboter,veel beter en lekkerder,(is een volwaardig produkt,verder van alle boters niet)

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie wanneer alles klaar is nog een schep zure room erdoor roeren, of bij gebrek daaraan een schep platte kaas (in nederland kwark genoemd)