RECEPT GEROOSTERDE LENTEUITJES

Recept voor geroosterde lenteuitjes met een dip.

Tapas+Mezze gerecht uit Spanje , geschikt voor op of bij de barbecue, voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 2 tot 4 bosjes lenteuit
  • 2 el. amandelen, gestampt
  • 2 sp. pepers, ontzaad en fijngesneden
  • 6 teentjes knoflook, gehakt
  • 2 tomaten, ontveld en ontzaad
  • 1 el peterselie, gehakt
  • 1 el rode wijnazijn
  • 125 ml olijfolie
  • peper en zout naar smaak

Bereiding

Maal de pepers, amandelen, knoflook fijn in keukenmachine. Voeg dan de tomaat, peterselie en azijn toe en maal nog een beetje fijn, maar niet te.

Voeg olie toe en meng goed en breng op smaak met zout en peper.

Rooster de lenteuitjes tot zwart aan de buitenkant. Dan nog eventjes laten liggen. Buitenste bladeren verwijderen en serveren met de saus.

Recept 6 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!