RECEPT FUSILLI MET GEGRILDE GROENTEN

Slanke gerecht uit Italie voor 4 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen, kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • ± 600 gram fusilli
  • 300 gram courgette
  • 300 gram aubergine
  • 200 gram ui
  • 100 gram zongedroogde tomaatjes, in stukjes
  • 4 el olijfolie extra vergine
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes tijm, fijngesneden
  • Peper en zout
  • Extra nodig: Grillpan

Bereiding

1. Snijd de courgette, aubergine in dunne plakken.
2. Marineer deze ongeveer 1 uur met de olijfolie, knoflook, de tomaatjes en de tijm.
3. Verwarm de grillpan en gril de courgette en aubergine. Leg ze vervolgens terug in de marinade.
4. Kook de pasta al dente in een pan met ruim zout. (volg de aanwijzing op de verpakking) Giet de pasta af.
5. Vermeng de pasta met de groentes en de marinade en laat al roerend nog even goed opwarmen. Maak op smaak met zout en peper.

Dit recept is geschreven door Freya Zuidervaart, voedingsdeskundige voor Valtaf.nl.

Recept 13 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!