RECEPT EMERALD FIRE NOODLES

"Cecilia Chiang of San Francisco's Betelnut loves her noodles simple and delicious, such as this creation by Chef Barney Brown. The herbs and spices give the soft, silken noodles a delightful lift."

Noedel gerecht uit China voor 4 personen

Ingredienten

  • 2 el plantaardige olie
  • 1 tl geraspte verse gember
  • 2 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 tl rode curry pasta, of naar smaak
  • 1 el vissaus
  • 2 tl oestersaus
  • 0,6 dl kokosmelk
  • 500 gr noedels, gekookt
  • 1 kopje gehakte verse kruiden als basilicum, munt, koriander, chinese bieslook
  • handvol tauge
  • ½ el vers gehakte rawit, of naar smaak

Bereiding

Verhit de olie in een wok op medium vuur. Voeg de gember, knoflook en rode curry pasta toe en roerbakken tot het begint te geuren, ongeveer 3 minuten.

Voeg de vissaus, oestersaus en kokosmelk toe, laten sudderen voor 3 minuutjes. Zet het vuur hoog en voeg de gare noedels, kruiden, tauge en rawits toe. Goed doorverwarmen tot alles goed bedekte is met de saus.

Recept 2 keer bezocht en 6 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!