RECEPT GARLIC NOODLES MET CANTONESE ROERBAKSAUS

Noedel gerecht uit China voor 2 personen

Ingredienten

  • 3 tl geperste knoflook
  • 3 tl suiker
  • 2 el witte azijn
  • 1 1/2 tl chilievlokken
  • 2 el arachide olie
  • 500 gr noedels
  • 1/2 tl sesam olie
  • 1 komkommer
  • 2 el gehakte koriander
  • Saus
  • 1,5 dl water
  • 1 kippenbouillon blokje
  • 1 el suiker
  • 2 el sherry of shoashing wijn
  • 1 el oestersaus
  • 1/2 tl zout
  • 1 tl bloem

Bereiding

Bereid de pasta volgens de verpakking, afspoelen en af laten koelen. Mengen met de chilie vlokken en koriander. Was de komkommer en snijd in stukjes van een halve cm. Apart zetten.
Verhit de wok en voeg dan de sesamolie en arachide olie toe. Dan de knoflook, roerbak enkele seconden, dan de suiker en azijn. Voeg dan de noedels toe en verwarm die door en door. Garneren met de komkommer.

Saus
Ingredienten combineren en op laten lossen.

Vrij geconcentreerd dus niet teveel gebruiken bij het roerbakken van groenten of noedels.

Gekoeld ongeveer een maand houdbaar. Goed roeren voor gebruik.

Recept 7 keer bezocht en 6 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!