RECEPT ASPERGESALADE MET AARDAPPELS EN PEULEN

Recept voor een magere aspergesalade als volledige maaltijd.

Slanke gerecht uit Nederland voor 2 personen

Ingredienten

  • Zie Bereiding

Bereiding

Kook 200 gram witte asperg es en 100 gram groene asperges beetgaar. Kook 250 gram (voorgekookte) krielaardappeltjes gaar in wat gezouten water. 100 gram peultjes afhalen, eventueel doorsnijden en beetgaar koken. Asperges, aardappeltjes en peultjes af laten koelen. De asperges schuin in stukken snijden. Olijfolie met 3 eetlepels witte wijnazijn loskloppen en de dressing op smaak brengen met 1 gehakt sjalotje, 1 theelepel kruidenmosterd, peper, zout en 2 eetlepels gehakte tuinkruiden (kervel, bieslook, peterselie). De groenten en aardappeltjes door de dressing scheppen en een half uur wegzetten.

Recept 1 keer bezocht en 12 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 6,5 obv 2 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie Hoeveel olijfolie??

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Hoeveel olijfolie