RECEPT GARNALENSALADE

met avocado, sinaasappel en komkommer

Slanke gerecht uit Nederland voor 1 persoon, geschikt voor op of bij de barbecue, voor kerst en andere feestdagen, kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 75 gram hollandse garnalen
  • 60 gram sinaasappel
  • 60 gram avocado
  • 100 gram komkommer
  • 1 bosui
  • 25 gram rucola
  • 2 eetlepels magere yoghurt
  • 1 eetlepel halvanaise
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 bruine pistolet
  • peper naar smaak

Bereiding

1. Doe de garnalen in een kom
2. Maak de sinaasappel, avocado, komkommer en bosui schoon. Snijd ze in blokjes en voeg ze met de rucola bij de garnalen.
3. Meng de magere yoghurt, halvanaise en citroensap. Schenk deze over de salade. Voeg naar smaak peper toe.
4. Serveer met 1 bruine pistolet

Energiewaarde per persoon: 458kcal, 23g eiwit, 36g koolhydraten en 35g vet.

Dit recept is geschreven door Dorinde van Herk, voedingsdeskundige voor Valtaf.nl.

Recept 10 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!