RECEPT TONIJNMIX

Recept voor tonijn oven schotel.

Slanke gerecht uit Nederland

Ingredienten

  • Zie bereiding

Bereiding

verwarm uw oven voor op 200oC. Kook 1 1/2 el. rijst. Smelt een weinig margarine in een pannetje, voeg 1 1/2 dl. magere melk en een weinig maizena (om aan te dikken) en zout een peper toe. Maak al roerend een dikke saus. Haal de pan van het vuur, voeg een snufje mosterdpoeder, een weinig ge raspte kaas, de gekookte rijst, 70 gr. doperwtjes en worteltjes (uit blik) en 60 gr. uitgelekte tonijn toe. Schep de massa in een vuurvaste schotel en bedek met 1 snee verkruimeld witbrood of met paneermeel. Zet 25 min. in de oven tot alles warm is en de bovenkant bruin gekleurd is.

Recept 30 keer bezocht en 3 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!