RECEPT AARDAPPELPUDDING

Groente gerecht uit Argentinie voor 4 personen, geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 750 gram aardappels met gave schil
  • 2 el olijfolie
  • 2 uien, gesnipperd
  • 100 gram bacon, fijngesneden
  • 100 ml slagroom
  • 3 tl paprikapoeder
  • 1 teen knoflook, geperst
  • zout en zwarte peper
  • 8 eieren, geklutst

Bereiding

Kook de aardappels in de schil tot ze net gaar zijn. Laat ze afkoelen en snijd ze in kleine blokjes.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ondiepe ovenschaal in met wat olie.

Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit daarin de uien en bacon, ca. 5 minuten.

Doe de aardappelblokjes, slagroom, paprikapoeder, knoflook, zout en peper, het uien-baconmengsel en de eieren in een grote kom en meng alles goed. Doe het over in de ovenschaal en bak het 20-25 minuten in de oven, totdat de bovenkant goudbruin is.

Recept 56 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 9 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie wij koken om de zoveel weken met familie een land ,dit keer was het argentinie het recept was een groot sukses heerlijk voor herhaling vatbaar