RECEPT AARDAPPELOMELET MET VEGETARISCHE HAM, VEGETARISCH

Vegetarische gerecht uit Italie voor 2 personen

Ingredienten

  • AARDAPPELOMELET MET VEGETARISCHE HAM voor 2 personen vegetarisch
  • 600 gram gekookte aardappelen
  • 2 eieren
  • scheutje melk
  • 2 theelepels Italiaanse kruiden
  • 1 teentje knoflook
  • 1 pakje vegetarische ham in blokjes
  • verse peterselie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 tomaten
  • ½ komkommer
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • wat tijm en oregano zo tussen duim en wijsvinger

Bereiding

schaal
kom
koekenpan
knoflookpers

Verhit de olie in de koekenpan en voeg de in kleine stukken gesneden aardappelen toe. De blokjes ham mogen er ook in. Klop de eieren en de melk, voeg daar de kruiden en de geperste knoflook aan toe. Verdeel het mengsel over de aardappelen en ham. Laat rustig garen, keer het na tien min. om door de omelet op een deksel te schuiven en om te keren.
Voordat je de omelet serveert strooi je de verse peterselie er over.

Was de komkommer en de tomaten. Snijd de komkommer in schijven en de tomaten in parten. Maak een dressing van olie, azijn en tijm en oregano. Verdeel die over de komkommer en tomaten.

Serveer de omelet in punten met de salade.

Recept 2 keer bezocht en 1 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!