RECEPT KABELJAUW MET KERSTOMAATJES, BASILICUM EN MOZZARELLA

Recept van Jamie Oliver

Vis gerecht uit Groot Britannie voor 2 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • Ca. 400 gram kabeljauw
  • olijfolie
  • zeezout en peper naar smaak
  • 2 handen vol kerstomaatjes, gehalveerd
  • 1 handvol verse basilicum
  • 1 bol mozzarella, in plakjes
  • 1 handje vol vers geraspte parmezaan

Bereiding

Oven voorverwarmen op 220 C.

Kabeljauw op een ingeoliede plaat leggen. Besprenkelen met olijfolie en peper en zout.

Daarop de tomaatjes, basilicum (gescheurd) en mozzarella. Nog wat olijfolie en de parmezaan.

In ca. 15-20 minuten gaar bakken.

Recept 29 keer bezocht en 440 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8,7 obv 19 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie zo simpel, zo lekker

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie ergh lekker! wij eten het met volkorenpasta met champignons en champignonsaus en dat is echt smullen!

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie erg Lekker,alleen was ik vergeten het plasticzakje van de mozzarella te verwijderen.Dit gaf wel een bijsmaakje.

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie erg Lekker,alleen was ik vergeten het plasticzakje van de morzarella te verwijderen.Dit gaf wel een bijsmaakje.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie super lekker een aanrader.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie zojuist gemaakt voor de familie, erg lekker! alleen heb ik wel wat meer kruiden gebruikt zoals knoflook en pesto. ook heb ik wat champignons toegevoegd.

EEN AANRADER!!!

Datum
Naam
Waardering 10 van 10
Reactie Heel lekker! Ik heb het al 2 keer gemaakt op kort tijd en het smaakt iedereen in ons gezin.

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie superlekker, zelfs mijn man, die niet van vis houdt, smilde ervan

Datum
Naam
Waardering 10 van 10
Reactie Het was het lekkerste gerecht, dat ik ooit heb gegeten!

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie Verassende combinatie!

Zeker de moeite waard, als je zin hebt in iets aparts.

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Heerlijk. Zelfs een aanrader voor mensen die zogenaamd niet van vis houden

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie ontzettend lekker recept, zeker voor herhaling vatbaar.

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie mjammie!
Zo kun je zelfs vis eten met daarbij saaie hollands pot...

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Verukkelijk!

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Was best lekker. Overigens, Jamie bereidt veel van zijn gerechten op deze eenvoudige manier (scheut olie, kaasje, kaasje, basilicum, zout, peper, klaar)

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Zo simpel en verassend lekker

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Onwijs lekker gerecht, makkelijk te maken Jamie well done!

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Schitterend in zijn eenvoud !

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Ik vind het een heerlijk recept, maar ik heb
hetzelfde recept uit een kookboek van
Jamie Oliver!!! Jij ook?????

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Ja hoor, zie boven dat het een recept is van Jamie Oliver.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Heerlijk, verse kabeljauwfilet en die romige morzarella!
Heb het al vaak gemaakt en serveer het met een simpele pasta als pesto-pasta. Gewoon een paar eetlepels pesto door de pasta roeren en klaar!

Echt een aanrader dit recept!
groetjes,
Laura

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Heerlijk, snel recept. Combi van vis, tomaat en mozarella is verrassend lekker.