RECEPT GELAKTE SNOEKBAARS MET BALSAMICO SAUS

Vis gerecht uit Nederland voor 2 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 2 snoekbaars filets van ongeveer 150 gr pp.
  • 25 gram pannekoek stroop
  • 1 dl balsamico azijn
  • 25 gram suiker
  • 1/2 dl visbouillon
  • zout en peper
  • iets boter

Bereiding

Doe de balsamico en suiker in een pan en kook deze in totdat deze stroperig is. voeg daarna de visbbouillon toe en laat deze in koken tott de helft van de hoeveelheid.Breng op smaak met zout en peper.

Verwijder graten van filet en leg deze op een beboterde bord.
Schenk stroop hierover en verdeel met een kwastje.
gaar deze 5 min. in een oven van 160C.

leg de snoekbaars op een bord met evt. wat gestoofde groentes.
Doe de saus er druppelsgewijs er om heen.
garneer af met evt. wat gefrituurde prie


Recept 3 keer bezocht en 18 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!