aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE2-8-2000 - Sandwich gerechten - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Amerika - Grilleer het brood licht. Wat gesmolten boter erover strijken en bestrooien met je fa...... Zacht wittebrood, dik gesneden Gesmolten boter Knoflookpoeder Knoflookzout Uienpoe.....
2-8-2000 - Sandwich gerechten - Bezocht: 36 keer - Doorgestuurd: 38 keer - Bijgerecht - Amerika - Verhit de oven voor op 180 C. Meng knoflook en olie in een schaaltje. In een ander sc...... 1 grote baguette/ciabatta 2 teentjes knoflook, gehakt/geperst 2 el olijfolie 2 el ge.....
2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Pel de sjalotten, ontvel de tenen knoflook, halveer ze, verwijder de kiempjes en hak ...... 2 sjalotten 8 tenen knoflook 4 op pekel ingelegde ansjovisjes, of zout naar smaak 8 .....
2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 38 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Alle ingredienten fijnmaken in keukenmachine, behalve de olie. Die als laatste toevoe...... 0,5 dl rode wijnazijn 1 el knoflook, gehakt 1 tl gehakte sjalotjes 2 el gehakte basi.....
2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Bijgerecht - Italie - Alle ingredienten, behalve de olie, in een blender of keukenmachine pureren. Daarna l...... 1 dl Dijon mosterd 1 dl balsamico azijn 1/2 kopje verse oregano 1/2 kopje verse basi.....
2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Bijgerecht - Italie - Smeer de knoflookteentjes in met olijfolie en rooster die bij 180 C ongeveer 30 minut...... 10 teentjes knoflook 2 dl witte wijn 1 takje rosemarijn en tijm 1 sjalotje, gehakt .....
2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 40 keer - Doorgestuurd: 90 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Doe de lepel roomboter in een sauspan en voeg de honing toe. Laat de honing op hoog v...... 1 eetlepel roomboter 1 eetlepel zachte honing 4 eetlepels azijn 4 eetlepels witte wijn .....
2-8-2000 - Vis gerechten - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 93 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Oven voorverwarmen op 180 'C. Voor kruidenkorst broodkruim, peterselie, dille en drag...... 4 stukken zalmfilet á 150 g zout, peper 1 eidooier, losgeklopt 1-2 el olie voor de.....
2-8-2000 - Vis gerechten - Bezocht: 61 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Filets tussen plasticfolie heel plat slaan. Filets op werkvlak leggen met kant waar v...... 8 tong- of tongscharfilets zout, peper 24 grote basilicumblaadjes 4 gedroogde tomate.....
2-8-2000 - Vis gerechten - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Voorbereiden boter en olijfolie verhitten en ui en knoflook hierin ± 5 min. b...... 25 g boter of margarine 1 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geper.....
2-8-2000 - Vis gerechten - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Voorbereiden Visfond in pan op hoog vuur in ca 10 minuten tot ½ dl laten inko...... ½ pot visfond (á 380 ml, AH), 1 enveloppe saffraan 1 limoen, 1 dl maisolie, zout, .....
2-8-2000 - Vis gerechten - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan sp...... 35 g verse basilicumblaadjes ½-1 el citroensap zout, peper 6 el olijfolie 4 moten .....
2-8-2000 - Vis gerechten - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Voorgerecht - Spanje - Grill de garnalen in de olie tot licht gebruind aan beide kanten. Doe de sjalotjes, k...... 500 gr. Grote, gepelde garnalen 0,5 dl olijfolie 1/2 kopje gehakte sjalotjes 5 teent.....
2-8-2000 - Vis gerechten - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 66 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Onderste deel (ca. 3 cm) van asperges afsnijden. Asperges in lengte en in breedte hal...... 500 g groene asperges, zout, 1 eetlepel witte wijnazijn, 5 eetlepels (maïs)olie, p.....
2-8-2000 - Vlees gerechten - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Maak de ribeye droog met keukenpapier. Meng de knoflook met de peterselie, peper en b...... 1 dikke rib-eye 2 el gehakte knoflook 2 el gehakte peterselie 1/2 tl gemalen verse pepe.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>
Home