dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE19-4-2001 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Bijgerecht - Amerika - Verhit de oven voor op 160 C. Giet de olijfolie over de sjalotten en knoflook en roos...... 10 sjalotten, gepeld en gehalveerd 10 knoflook tenen gepeld 0,5 dl olijfolie 0,5 dl bal.....
19-4-2001 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Amerika - Pers de knoflook uit en meng met de kruiden en kaas, eventueel in de keukenmachine om...... 3 teentjes knoflook 1 el gehakte rozemarijn, basilicum en tijm ca. 150 gram roomkaas ca.....
19-4-2001 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Amerika - Meng alle ingredienten in een keukenmachine en pureer. Natuurlijk kun je varieren ...... 100 gram spinazie 25 gram koriander 50 gram basilicum 75 gram knoflook 100 gram pijnbo.....
11-4-2001 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Spanje - Ingredienten goed mengen en een tijdje laten staan. Voor gebruik op kamertemperatuur ...... 1 1/2 dl olijfolie 0,5 dl sherry azijn 2 el honing 1 sjalotje, gehakt 1/4 kopje verse .....
4-4-2001 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Bijgerecht - Japan - Mix all ingredients together. Chill 24 hours before serving so flavors can meld....... 2 dl mayonaise 3 el suiker 3 el rijsazijn 2 el gesmolten boter 3/4 tl paprika 1/2 tl .....
14-2-2001 - Bezocht: 60 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Bijgerecht - Italie - Laat de room, boter en roomkaas zachtjes koken tot alles gesmolten is onder voortdure...... 1 l room 250 gram boter 2 el roomkaas 3/4 kopje parmezaanse kaas 1 tl knoflookpoeder.....
14-2-2001 - Bezocht: 50 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Bijgerecht - Italie - Speel wat met de ingredienten, eventueel wat zout en peper toevoegen. Lekker met Cham...... 6 el goede olijfolie Fijngesneden italiaanse kruiden (oregano, basilicum, rozemarijn) Ge.....
14-2-2001 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Bijgerecht - Amerika - Verhit de oven voor op 180 C. Doe de knoflook tenen in een klein bak schaaltje, giet ...... 6 el olijfolie 10 grote knoflooktenen (gepeld) 2 el honing 2 el appelcider azijn 2 e.....
14-2-2001 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Amerika - Smelt 1 el boter, voeg de knoflook toe en bak tot lichtbruin, ca. 2 minuten. Voeg de ...... 2 dl fond (hangt af van waar je de saus voor gebruikt, vis voor vis, kip voor gevogelte, e.....
14-2-2001 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Amerika - Snijd de kop van de knoflook, doe in aluminiumfolie en besprenkel met wat olie, en pe...... 2 knoflook bollen 1 el verse tijm, gehakt 3 sjalotjes, gehakt 2 el rode wijn azijn 3 d.....
28-1-2001 - Bezocht: 39 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Vermeng de suiker, peper en zout met de frambozenazijn en likeur. Klop de oliesoorten...... 1 theelepel poedersuiker 2 dl. frambozenazijn 1 eetlepel creme de framboises 3 dl. haze.....
22-1-2001 - Bezocht: 60 keer - Doorgestuurd: 31 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Fruit de wortel en ui in de boter en bruineer de groenten. Voeg de bloem toe, goed me...... 4 el boter 3 el bloem 2 dl droge witte wijn 1 liter licht gezoute bouillon 2 el tomate.....
4-1-2001 - Bezocht: 48 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Doe de cognac in een pannetje en flambeer tot de vlammen uit gaan (4-5 minuten). Voeg...... 1,1 dl cognac 2 dl runderbouillon 1,1 dl room 2 el boter.....
1-12-2000 - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Japan - Hiervan een dressing kloppen. Te gebruiken voor een salade of bijvoorbeeld bij sas...... 1 dl. rijstazijn 1 dl. japanse olie 1 dl. lichte soyasaus 1/2 theelepel wasabipoeder 1.....
14-10-2000 - Bezocht: 132 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Bijgerecht - Griekenland - Meng alle ingredienten goed en laat liefst een nachtje staan voor gebruik....... 1 1/2 dl goede olijfolie 0,8 dl rode wijnazijn 2 el vers citroensap 3 teentjes knoflook.....