Saus gerechten

Geroosterde Sjalotten Puree

19-4-2001 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Bijgerecht - Amerika - Verhit de oven voor op 160 C. Giet de olijfolie over de sjalotten en knoflook en roos...... 10 sjalotten, gepeld en gehalveerd 10 knoflook tenen gepeld 0,5 dl olijfolie 0,5 dl bal.....

Kruidenkaas Spread

19-4-2001 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Amerika - Pers de knoflook uit en meng met de kruiden en kaas, eventueel in de keukenmachine om...... 3 teentjes knoflook 1 el gehakte rozemarijn, basilicum en tijm ca. 150 gram roomkaas ca.....

Trio Pesto

19-4-2001 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Amerika - Meng alle ingredienten in een keukenmachine en pureer. Natuurlijk kun je varieren ...... 100 gram spinazie 25 gram koriander 50 gram basilicum 75 gram knoflook 100 gram pijnbo.....

Oregano Vinaigrette

11-4-2001 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Spanje - Ingredienten goed mengen en een tijdje laten staan. Voor gebruik op kamertemperatuur ...... 1 1/2 dl olijfolie 0,5 dl sherry azijn 2 el honing 1 sjalotje, gehakt 1/4 kopje verse .....

Japanse Garnalen Saus

4-4-2001 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Bijgerecht - Japan - Mix all ingredients together. Chill 24 hours before serving so flavors can meld....... 2 dl mayonaise 3 el suiker 3 el rijsazijn 2 el gesmolten boter 3/4 tl paprika 1/2 tl .....

Alfredo Saus

14-2-2001 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Bijgerecht - Italie - Laat de room, boter en roomkaas zachtjes koken tot alles gesmolten is onder voortdure...... 1 l room 250 gram boter 2 el roomkaas 3/4 kopje parmezaanse kaas 1 tl knoflookpoeder.....

Carrabas Olijfolie Dip

14-2-2001 - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Bijgerecht - Italie - Speel wat met de ingredienten, eventueel wat zout en peper toevoegen. Lekker met Cham...... 6 el goede olijfolie Fijngesneden italiaanse kruiden (oregano, basilicum, rozemarijn) Ge.....

Geroosterde knoflook dressing

14-2-2001 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Bijgerecht - Amerika - Verhit de oven voor op 180 C. Doe de knoflook tenen in een klein bak schaaltje, giet ...... 6 el olijfolie 10 grote knoflooktenen (gepeld) 2 el honing 2 el appelcider azijn 2 e.....

Port Knoflooksaus

14-2-2001 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Amerika - Smelt 1 el boter, voeg de knoflook toe en bak tot lichtbruin, ca. 2 minuten. Voeg de ...... 2 dl fond (hangt af van waar je de saus voor gebruikt, vis voor vis, kip voor gevogelte, e.....

Tijm Geroosterde Knoflooksaus

14-2-2001 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Amerika - Snijd de kop van de knoflook, doe in aluminiumfolie en besprenkel met wat olie, en pe...... 2 knoflook bollen 1 el verse tijm, gehakt 3 sjalotjes, gehakt 2 el rode wijn azijn 3 d.....

Frambozendressing

28-1-2001 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Vermeng de suiker, peper en zout met de frambozenazijn en likeur. Klop de oliesoorten...... 1 theelepel poedersuiker 2 dl. frambozenazijn 1 eetlepel creme de framboises 3 dl. haze.....

Madeirasaus

22-1-2001 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 31 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Fruit de wortel en ui in de boter en bruineer de groenten. Voeg de bloem toe, goed me...... 4 el boter 3 el bloem 2 dl droge witte wijn 1 liter licht gezoute bouillon 2 el tomate.....

Cognac Roomsaus

4-1-2001 - Bezocht: 48 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Doe de cognac in een pannetje en flambeer tot de vlammen uit gaan (4-5 minuten). Voeg...... 1,1 dl cognac 2 dl runderbouillon 1,1 dl room 2 el boter.....

Japanse Dressing

1-12-2000 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Japan - Hiervan een dressing kloppen. Te gebruiken voor een salade of bijvoorbeeld bij sas...... 1 dl. rijstazijn 1 dl. japanse olie 1 dl. lichte soyasaus 1/2 theelepel wasabipoeder 1.....

Griekse Salade Dressing

14-10-2000 - Bezocht: 55 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Bijgerecht - Griekenland - Meng alle ingredienten goed en laat liefst een nachtje staan voor gebruik....... 1 1/2 dl goede olijfolie 0,8 dl rode wijnazijn 2 el vers citroensap 3 teentjes knoflook.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >> 
Home