RECEPT VEGETARISCH SCHNITZELS MET EIERSALADE

Vegetarische gerecht uit Italie voor 2 personen

Ingredienten

  • 2 vegetarische schnitzels
  • 1 ui
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 20 gram boter
  • 4 aardappelen gekookt
  • 2 tomaten
  • ½ rode paprika
  • 2 theelepels Italiaanse kruiden
  • voor de sla
  • 2 eieren hard gekookt
  • 2 eetlepels olie
  • ½ eetlepel witte wijnazijn
  • 1 theelepel mosterd
  • 100 gram veldsla of een ¼ krop ijsbergsla in reepjes
  • ½ komkommer
  • 3 augurken
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden

Bereiding

koekenpan
schaal

Verhit de olie en de boter in de pan en bak de in reepjes gesneden schnitzels bruin en knapperig. Haal ze uit de pan en fruit de gesnipperde ui goudbruin. Snijd de tomaten in vieren, verwijder vruchtvlees en snijd in repen. Verwijder zaad en zaadlijsten van de paprika en snijd ook in reepjes. Voeg tomaten en paprika toe. Strooi de kuiden er over en voeg de gekookte aardappelen toe. Schep er tot slot de schnitzels door.

de sla:

Pel de eieren en prak ze fijn in een kom. Voeg olie, azijn, mosterd veldsla of ijsbergsla, in dobbelsteentjes gesneden komkommer en in rondjes gesneden augurken toe. Strooi er de kruiden overheen, meng alles met elkaar en serveer met het schnitzelgerecht.

Recept 13 keer bezocht en 1 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!