RECEPT SAUCE PIQUANTE

Recept voor een simpele, snelle cajun saus, lekker warm of koud.

Saus gerecht uit Amerika , geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

  • 1 fijngesneden ui
  • 2 geperste teentjes knoflook
  • 1 groene paprika, fijngesneden
  • 1 spaans pepertje, gehakt
  • 2 stengels selderij, fijngesneden
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1/4 l. kippenbouillon
  • 1 el Cajunkruiden
  • 1/2 citroen in dunne plakjes

Bereiding

Bovenste ingredienten ca. 4 min. zachtjes bakken. Daarna de tomaat en bouillon toevoegen met de cajunkruiden en citroen. Nog 30 minuten laten sudderen.

Lekker bij geroosterd vlees.

Recept 18 keer bezocht en 2 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Dit is geen sauce piquante en het komt niet uit amerika

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Is best lekker maar wij zijn niet zo paprikagezind, met courgetten erbij smaakt het sausje ook zeer lekker!
xxx