RECEPT ROERBAKTOFU MET VEGETARISCHE HAM, VEGETARISCH

Vegetarische gerecht uit Italie voor 2 personen

Ingredienten

  • ROERBAKTOFU MET VEGETARISCHE HAM voor 2 personen vegetarisch
  • 1 doosje roerbaktofu finesse
  • 1 pakje vegetarische ham
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 tomaten
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  • zout
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 20 gram boter

Bereiding

koekenpan

Veerhit de olie en de boter in de pan. Leg de tofu er in en bak die 5 min. op hoog vuur. Zet het gas dan op half. Snijd de ham in stukjes en voeg die toe. Snijd de tomaten in vieren en leg hier en daar tussen de tofu en ham. Snijd de knoflook fijn en verdeel tussen de tofu en ham. Strooi er wat zout en peper over. Laat het geheel een min. of 10 sudderen.
Verdeel de tofu en ham over de borden en strooi er de peterselie over.

Serveer er een aardappelpuree en een frisse salade bij.

Recept 12 keer bezocht en 1 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!