RECEPT PICO DE GALLO

Saus gerecht uit Mexico , geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

  • 4 pomodori tomaten, ontveld en ontpit in kleine blokjes
  • 1 sp. peper heel fijn gesneden
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 4 el fijngesneden verse koriander
  • 2 tl limoensap
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

Bovenstaande ingredienten goed mengen

Recept 7 keer bezocht en 34 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 7 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie Het Mexicaanse recept bij uitstek! Erg gemakkelijk, je hebt er niet eens een pan voor nodig ;-) Belangrijk vind ik dat de zaadjes uit de tomaat worden gehaald, de spaanse peper en koriander heel fijn zijn gesneden en eventjes laten staan.

Lekker bij Nacho Chips, Guacamole, Chili en gesmolten kaas.