RECEPT PASTA MET AARDAPPELEN EN SPERZIEBOONTJES, VEGETARISCH, VEGANISTISCH EN VEDISCH

Vegetarische gerecht uit Italie voor 2 personen

Ingredienten

  • PASTA MET AARDAPPELEN EN SPERZIEBOONTJES
  • 150 gram fusilli macaroni
  • 1 handvol fijngehakte basilicum
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 2 teentjes knoflook [weglaten uit vedisch recept]
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 4 gekookte net niet gare aardappelen
  • 200 gram gare sperzieboontjes
  • zout
  • peper

Bereiding

3 pannen
blender
vergiet

Zet water op in een pan en als het kookt gooi je de macaroni er in. Als die gaar is, afgieten in vergiet.
Maak pesto van de basilicum, pijnboompitten, olijfolie en knoflook en wat zout.
Snijd de gare aardappelen in dobbelsteentjes.
Meng de gare boontjes met de macaroni en aardappelen. Schep er de pesto door en wat vers gemalen peper. Serveer met geraspte oude of parmasaanse kaas. De kaas weglaten uit veganistisch recept. Wanneer je parmasaanse kaas gebruikt koop dan aan een stuk en niet in een zakje.

Recept 5 keer bezocht en 6 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 7 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie ik heb het net gemaakt en ik vond het heel erg lekker. Die aardappelen verkruimelen (tenminste bij mij) en dat wordt als het ware een soort saus.