RECEPT PAPADUMS

Dit is een variant op de indonesische krupuk, nu vegetarisch op basis van linzen.

Tapas+Mezze gerecht uit India , geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

Foto: Papadums
  • 8 kopjes linzen bloem
  • 1 tl zwarte peper
  • 1 tl komijnpoeder
  • 1/2 tl zout
  • 1/4 kopje water
  • olie

Bereiding

Meng bloem, komijn, zout en peper. Voeg de helft van het water toe en maak een deeg. Voeg indien nodig meer water toe.

Maak 15 balletjes van het deeg en rol zo'n balletje uit tot het flinter dun is.

Bak deze dan in een oven op 100 C voor ca een uur.

Frituur ze daarna in de hete olie, 170C, tot krokant. Bestrooi naar smaak met zout.

Serveren met munt saus of andere dips.

Recept 24 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!