RECEPT INDISCHE MAISKOEKJES

Tapas+Mezze gerecht uit Amerika voor 4 personen

Ingredienten

  • 2 grote blikken mais 1 ui peper zout maizena bloem peterselie olie

Bereiding

mais met een staafmixer heel evenjtes mixen de korrels mogen niet fijn worden!. doe de mais in een grote kom raspt heel fijn een ui het is de bedoeling dat vooral het sap van de ui erin komt. peper en zout toevoegen en de bloem het papje moet niet te dik worden maar voldoende bloem om het te binden, doe er wat maizena bij en wat gesneden peterselie verhit een hapjes pan met een flinke laaag olie doe wat beslag op de lepel en doe het rusitg in de olie totdat het mooi bruin is

smakelijk eten een heerlijk recept al zeg ik het zelf

Recept 19 keer bezocht en 32 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 6,2 obv 6 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 2 van 10
Reactie Bij deze koekjes kun je beter het woord Indisch weglaten. Mijn moeder maakte de echte vroeger, daar zaten eieren,knoflook,djinten,ketoembar en selderie in. De mais was een verse kolf die wij als kind bij de boer gingen halen.
sorry, dit recept is echt een aanfluiting. hoe kun je nu bloem,maizena en mais tot een stevig papje roeren als er geen eieren en melk of water in moet??? diegene die dit lekker vinden jokken.

Datum
Naam
Waardering 5 van 10
Reactie De echte Indische maiskoekjes mag je aan kruiden met djinten (komijn) en ketoembar (koriander). En als je heel feestelijk wil veel garnalen.

Succes

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie Oh, best lekker maar ik bak zelf op eigen recept koekjes die wel wat lekkerder waren

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm echt lekker net als of er een engeltje over je tong piest.
Echt zalig zo lekker heb ik nog nooit gegeten en dat meen ik.

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie sorry was ik helemaal vergeten er horen 2 eieren door heen

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Smaakte uitstekend. Ik heb nog een ei door het beslag geroerd.
Groeten,
Guus