RECEPT TORTILLA CHIPS NACHOS

Recept van Saturday Kitchen

Tapas+Mezze gerecht uit Amerika

Ingredienten

  • 1 pak tortillas, in kleine punten gesneden
  • ca. 50 gram verse, zeer fijn, gemalen parmezaan
  • naar smaak cayenne peper
  • frituur olie

Bereiding

Parmezaan en cayenne mengen.

Frituur de tortilla punten in de hete olie, tot goud bruin. Uit pan nemen en uit laten lekken. Bestrooien met parmezaan mengsel.

Serveren met een salsa, guacamole of gewoon zo.

Recept 10 keer bezocht en 12 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Ik zelf maak altijd een mengsel van gehakt met mais, paprike, uitje, tomatenpuree en flink wat kruiden. Daarover doe ik dan de geraspte kaas en alles bovenop de nachos. Even in de oven en klaar