RECEPT GEROOSTERDE KNOFLOOK TAPAS

Tapas+Mezze gerecht uit Amerika , geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

  • Een bol knoflook
  • Olijfolie
  • peper en zout
  • eventueel stokbrood, mosterd, geitekaas

Bereiding

Rooster een bol knoflook door de losse velletjes van een bol te halen, dan de kop er af snijden en bedruipen met olijfolie en bestrooien met peper en zout.

Ca. 30-45 minuten roosteren in de oven, als je een knoflookrooster hebt, daarin plaatsen anders in folie wikkelen.

Liefst warm serveren met zout en peper en stokbrood. Suggesties zijn er lekkere mosterd bij te geven of een zachte geitekaas.

Recept 2 keer bezocht en 7 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 9 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Heerlijk! Eventueel kun je de teentjes knoflook ook stoven in goede olijfolie met wat ansjovisboter erin en een gedroogd pepertje.

Dezelfde serveer suggestie voor dit, wat grof zeezout erbij, of een zacht kaasje.