RECEPT FETA EN WALNOTENDIP

Lekker op brood of toast

Tapas+Mezze gerecht uit Turkije voor 4 personen, geschikt voor op of bij de barbecue, kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 200 gram feta (schapenkaas)
  • 1 el olijfolie extra vergine
  • 2 el Turkse of Griekse yoghurt
  • 2-3 teentjes knoflook
  • 1 el tomatenpuree
  • 75 gram walnoten
  • half bosje peterselie of dille
  • 2 tl gemalen rode peper

Bereiding

Prak de feta met een vork fijn in een kom en meng er de olie, yoghurt, knoflook en tomatenpuree doorheen.

Doe de walnoten en peterselie of dille in een blender en maal dit fijn (niet te fijn, er moeten nog stukjes walnoot in zitten). Meng dit samen met de rode peper door het fetamengsel en zet het een tijdje in de koelkast, zodat de smaken zich kunnen ontwikkelen.

Recept 6 keer bezocht en 132 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8,5 obv 2 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie heerlijke smaak. je blijft eten

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie waar dip je mee? turks brood??

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Topdip!!!!

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Echt ontzettend lekker!! Aan te bevelen.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie lekker dipje dit dipje. sheepdip.